Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carolina Gynnings sexiga frierikrav – på kärleken

Foto: Youtube
Viktor Philipson och Carolina Gynning.
Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Carolina Gynning beskriver sin pojkväns stil som ”cool”. 

Men på väg till en hästhoppning avslöjar entreprenören att hon har ändrat Viktor Philipsons stil för en kväll och hon har ett frierikrav. 

– Om du friar till mig. Kan du köra den looken till mig som du har nu? säger hon i en vlogg på Youtube. 

Entreprenören Carolina Gynning, 41, har hittat kärleken i kungavännen Viktor Philipson, 33, och hon har också blivit med vlogg på youtube. 

”Jag skaffade en vlogg för jag saknade rörligt material och att få uttrycka mig på det sättet. På youtube har man fria tyglar, något som passar mig verkligen”, har hon tidigare skrivit till Expressen om beslutet. 

Och på Youtubekanalen visar hon ärligt upp sitt liv med döttrarna och kärleken och hon prövar även på en del saker – som att åka på hästhoppning med pojkvännen. 

På vägen dit berättar Carolina Gynning att hon har klätt pojkvännen i andra kläder än han vanligtvis har på sig. 

– Nishti han är väldigt rock n'rollig, du är cool, men i dag har jag satt på honom en polotröja och en liten rock. Visst är han så jävla sexig och snygg? 

Viktor Philipson skrattar och säger att han också har nytvättat hår. 

– Alltså Nishti är så snygg så jag blir lite extra kär, utbrister Carolina Gynning. 

Carolina Gynnings svar på frågan

Den nya looken på pojkvännen för entreprenören att tänka på framtiden. 

– Om du friar till mig. Kan du köra den looken till mig som du har nu? säger hon. 

– Ja om det betyder ja, svarar Viktor Philipson. 

För Carolina Gynning verkar det inte finnas något att tveka på. 

– Ja det betyder ett ja. Det blir ett direkt ja. 

Carolina Gynning, 41, och pojkvännen Viktor Philipson, 33, blev ett par i mars förra året, men planerar redan för ett helt liv tillsammans.

Efter att paret visade upp sig tillsammans på röda mattan i maj på Unicef-galan, har Carolina Gynning varit öppen i sin podcast ”Berg och Gynning hittar sig själva” med att paret försöker skaffa barn tillsammans.

Gynnings och Philipsons framtidsplan

I samband med det nya året delade Carolina Gynning med sig av sina framtidsplaner med sin kärlek, som hon kallar för den ”coolaste mannen i världen”. Konstnären publicerade en bild på sig och kungavännen Philipson då de sitter tillsammans på en restaurang på Ibiza, där Gynning har en bostad. Till bilden förklarade hon att paret planerar att tillbringa mycket mer tid på Ibiza i framtiden.

”My love! Alltid lugn och trygg vid min sida. Coolest man alive. Om 15 år ska vi bo på Ibiza året runt i en liten bondgård och odla våra egna grönsaker! Vad är era framtidsplaner?”, skriver Carolina Gynning på Instagram.

Expressen har sökt Carolina Gynning. 

Det här är Carolina Gynnings nya kärlek:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.