Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Carolina Gynnings rörande drivkraft bakom miljonsuccén

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Många motgångar i livet har gett Carolina Gynning en stor lust efter revansch – och det har drivit henne till sin miljonframgång.
Men för några år sedan har vad som driver henne kastats omkull. 

"Sedan jag fick barn är det förändrat. Nu är drivet att kunna bygga upp en stark grund för mina döttrar", skriver hon på sin Instagram. 

Carolina Gynning, 39, slog igenom med dunder och brak när hon vann den skandalomsusade dokusåpan "Big Brother" 2004. Innan hon medverkade i programmet arbetade hon som modell utomlands, i bland annat Italien och i Frankrike. 

Sedan dess har karriären gått käpprätt uppåt och i fjol omsatte hennes störst växande bolag, "Gynning Design AB",  över 26 miljoner kronor i fjol och hennes bolag omsatte tillsammans över 40 miljoner kronor. 

På sin Instagram kommenterar hon nu succén. 

"'Ofta när jag gör intervjuer får jag frågan -Vart drivet kommer ifrån?' Det är medfött, är jag övertygad om! Men många motgångar i livet har även gett mig en oerhörd revansch lysta", skriver hon. 

 

https://www.instagram.com/p/BnhDbvxFfP_/?hl=sv&taken-by=carolinagynning

Någonting förändrades

I lång tid har det varit just revanschlystenheten som har tagit henne framåt – men under senare år har saker och ting förändrats. 

"Sedan jag fick barn är det förändrat. Nu är drivet att kunna bygga upp en stark grund för mina döttrar. Något de en dag kan välja att förvalta", skriver hon och fortsätter:

"Bara tanken på att Adele el Alicia el båda driver Gynning Design och Gynning Jewelry en dag får mig att vilja bli störst inom mitt område". 

Har skrivit flera böcker 

Carolina Gynning har döttrarna Adele och Alicia tillsammans med Alexander Lydecker. 

Efter "Big Brother" sadlade Carolina Gynning om till konstnär, entreprenör, programledare och skådespelerska. Hon har även släppt flera böcker, där bland självbiografierna "Ego girl" 2005 och "Ego woman" 2009. 

Expressen har sökt Carolina Gynning. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!