Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carolina Gynnings planer för framtiden – efter uppbrottet

Carolina Gynning efter uppbrottet – åker till Ibiza
Carola Gynning är singel igen.Foto: GÖRAN GRANLUND / STELLA PICTURES
Detta efter att förhållandet medFoto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Carolina Gynning.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Carolina Gynning och kungavännen Viktor Philipson gick nyligen skilda vägar, efter ett drygt år tillsammans – men ”Exen berättar allt”-profilen slår inte av på takten för det.

Multientreprenören lämnar nu landet för sitt andra hem Ibiza under sommaren, och i höst väntar filminspelning med Ruben Östlund.

– Vi var mitt uppe i det i Trollywood, och höll på att spela in, när corona slog till, och nu är allt flyttat till september, säger Carolina Gynning i ”P4 Extra”.

Att Carolina Gynning är en mångsysslare har väl inte undgått någon. Förutom sitt konstnärsskap, smyckesmärke, designmärke och inflytande på sociala medier är hon också programledare i Kanal 5.

Nyligen drog ”Ex on the beach”-diskussionprogrammet ”Exen berättar allt” i gång, med Gynning i programledarrollen – och 41-åringen ser det som ett sätt att hänga med i ungdomars vardag.

– Det är ju så mycket drama. Sen börjar jag bli en gammal kärring, så då tycker jag det är jättekul att se vad ungdomarna har för sig nu för tiden. Sen kommer ungdomarna gem från den här ön där de har varit fullkomligt galna, så då behöver de någon som reder ut vad som har hänt. Det sjuka är då att Kanal 5 har valt mig till att göra detta, skrattar Carolina Gynning i ”P4 Extra” med Titti Schultz.

 

Avbröts mitt i inspelning med Ruben Östlund

Innan coronapandemins utbrott lyckades Gynning dessutom knipa en roll i den nya filmen av internationellt hyllade Ruben Östlund.

– Att köra upp någon litet skådespeleri där framför ett geni, det tar på krafterna. Det var sjukt kul. Sen skrev min agent efter två dagar: ”Du fick rollen om du vill ha den”, och jag sa ”Ja, det kan jag väl”. Men nu kom corona tog hela min Ruben Östlund-karriär. Vi var mitt uppe i det i Trollywood, och höll på att spela in, när corona slog till, och nu är allt flyttat till september.

Planen nu är att filminspelningen ska återupptas på en yacht i Grekland i höst – om landet börjar släppa in svenska medborgare igen.

Nyligen gick Carolina Gynning ut med att hon och kungavännen Viktor Philipson gått skilda vägar, efter ett år tillsammans som par. Även om Gynning säger att hon mår bra efter uppbrottet är det också jobbigt att vara en offentlig person när en relation tar slut, konstaterar hon.

– Man märker alltid när en nyhet kommer ut, det här eller något annat. När folk börjar vända sig om på Ica och man bara: ”Tjena tjena, här är jag, och jag mår bra”. Det är så klart nackdelen med mitt jobb.

– Men det är därför jag bor på Ibiza också, så dit åker jag och gömmer mig ibland, för där är det ingen jävel som vet vem jag är. Där kan jag sätta på mig en stor hatt och solglasögon och sitta på en uteservering, och ingen bryr sig.

”Ska faktiskt dra till Ibiza”

Andra hemmet på Ibiza har dock stått tomt de senaste månaderna, på grund av corona. Men nu när gränserna öppnas igen planerar programledaren att åka dit igen under sommaren.

– Jag ska faktiskt dra till Ibiza, för nu äntligen öppnar ju gränserna. Jag roar mig på Ibiza litegrann. 

Carolina Gynning har tidigare kallat 2020 för det jobbigaste året på länge.

– Det har varit det absolut turbulenta året på många år för mig. Jag hoppas att det ska bli lugnare. Det enda jag vill ha är harmoni och lugn. 

Benjamin Ingrossos dyra spontanköp: ”Köpte den dagen innan giget”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.