Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Carolina Gynnings otäcka upptäckt – avslöjar ingreppet

Allt du behöver veta om profilen.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Carolina Gynning upptäckte en knöl i midjan – som visade sig vara en fettknöl stor som en apelsin.

Nu har profilen valt att operera bort knölen, och berättar om ingreppet i podcasten ”Gynning och Berg hittar sig själva”.

– Det kändes äckligt att ha kvar den. Men det blev ju inte bättre precis efter att jag tog bort den heller, säger Carolina Gynning i podcasten.

Tv-profilen och enteprenören Carolina Gynning, 40, gjorde en otrevlig upptäckt, när hon insåg att hon hade en fettknöl i midjan.

I sin podcast ”Gynning och Berg hittar sig själva”, som hon har med vännen Carina Berg, 41, berättar Gynning att hon genomgått ett ingrepp för att ta bort fettknölen, och visar en bild för poddkollegan.

Bergs kommentar: ”Den är så stor”

– Oj oj, den var jättestor, vart har den suttit någonstans? Var det den som satt på din midja? Den är så stor, säger Carina Berg häpet.

Gynning har fått ett stort blåmärke efter operationen, och erkänner att knölen var mycket större än hon hade trott.

– Jag trodde att den var lika stor som typ en mandel, nöt eller dadel, men den var stor som en apelsin i stället, säger hon i ”Gynning och Berg hittar sig själva”.

Carina Berg beskriver bilden som Gynning visar henne, och är förvånad över vad som kommit ur vännens kropp.

– Den är gul, vit och röd. Herregud! Tänk att du bar omkring på den. Men fettknölar är ju vanligt, konstaterar hon.

Fettknölar är inte farliga, och inte nödvändigtvis något man måste behandla eller operera bort, men Carolina Gynning var fast bestämd vid att hon ville ta bort den ändå-

– Det kändes äckligt att ha kvar den. Men det blev ju inte bättre precis efter att jag tog bort den heller. Nu har jag ett hål och ett stort ärr i stället. Men det är åtminstone något som typ alla har, jag behöver inte vara rädd, säger hon.

Nu är profilens problem att göra något åt det hål som uppstått efter fettknölen.

– Nu ska det läkas ihop. Men blir det ett hål resten av livet blir det Restylane. Jag vill inte gå runt med den gropen resten av livet, säger hon.

Expressen har sökt Carolina Gynning.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.