Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Carolina Gynnings och Carina Bergs ånger – ville hämnas

Carolina Gynning ångrar att hon inte var elakare mot dem som var eleka mot henne.
Foto: TV4
Carina Berg ångrar att hon inte sa de där grejerna hon kom på att hon hade velat säga efter att någon varit elak.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Vad ångrar egentligen Carina Berg och Carolina Gynning mest i livet? 

Svaret är inte enkelt men när det väl kommer till dem är de rungande överens. 

– Jag har hört att det var någon tjej som sydde in en räka i sitt gamla ex gardin innan hon flyttade. Sådana grejer, säger Carolina Gynning och skrattar i ”Gynning & Berg – Hittar sig själva”. 

Carolina Gynning, 43, och Carina Berg, 44, har podcasten ”Gynning & Berg – Hittar sig själva” och i det senaste avsnittet svarar de på frågor. En av dem är vad de ångrar i livet och för duon är svaret på frågan inte enkel. 

– Men vad ångrar vi mest i livet? Nu måste jag tänka. I så fall ångrar jag att jag inte har varit mer fittig mot sådana som har varit taskiga mot mig, det kan jag ångra, säger Gynning bestämt och får medhåll av Carina Berg: 

– Mm, det ångrar jag också. 

”Fiffiga hämnder”

Gynning berättar om en hämndhistoria som har fastnat hos henne. 

– Jag har hört att det var någon tjej som sydde in en räka i sitt gamla ex gardin innan hon flyttade. Sådana grejer, skrattar Gynning. 

– Ja det ångrar jag också, fyller Berg i och menar att hon gärna hade satt de elaka på plats. 

– Fiffiga hämnder, förklarar hon. 

Carolina Gynning påpekar att de inte pratar om sina barns pappor då – utan andra personer som de tidigare har haft i sina liv. 

– Att Carina Berg skulle sy in en gammal räka i Kristian Luuks gardin, ni behöver inte vara oroliga för det för de är jättebra kompisar och det är jag med mitt ex också men vi har ju haft fler pojkvänner, säger Gynning. 

Berg vill ringa upp 

Carina Berg påpekar att det inte heller behöver vara ex – utan ”dummisar”. 

– Som inte har fått tillräckligt mycket straff. Gud vad jag känner det nu. Och jag ångrar att vi inte har sagt ifrån, alla de där gångerna när man hade mål i munnen först tio minuter efter att man hade pratat. Fan alltså, fortsätter Berg. 

En lång tid efter de händelserna kan hon fortfarande ångra att hon aldrig fick sagt det hon ville. 

– Jag har samtal som jag fortfarande en månad senare kan undra om jag ska ringa upp och säga de där grejerna, men det kan man inte göra, säger Berg. 

Oväntade sakerna om Carina Berg: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.