Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Carolina Gynnings nya lyxliv – drömhem i solen

Carolina Gynning, 39, reste första gången till Ibiza som 18 åring och hon fastnade direkt för platsen och kände sig hemma i omgivningen och bland folket. Foto: OLLE SPORRONG
– Det har jag drömt om att göra så himla länge och nu har jag äntligen gjort det, säger Carolina Gynning. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Carolina Gynning har gått från dokusåpakändis till hyllad konstnär och affärskvinna.

Hennes bolag fortsätter att öka i omsättning och nu har Gynning investerat i sitt drömboende - en lyxig lägenhet på Ibiza. 

– Det har jag drömt om att göra så himla länge och nu har jag äntligen gjort det, säger Carolina Gynning. 

Carolina Gynning, 39, reste första gången till Ibiza som 18 åring och hon fastnade direkt för platsen och kände sig hemma i omgivningen och bland folket. 

Under åren har hon fortsatt att besöka den spanska ön och Gynning berättar att det är på Ibiza hon får mycket av sin inspiration till sina konstverk.  

Nu har Carolina Gynning fått sin dröm i uppfyllelse och köpt en egen lägenhet på Ibiza. 

– Jag har köpt mitt drömboende på Ibiza. Det har jag drömt om att göra så himla länge och nu har jag äntligen gjort det. Det är också fantastiskt att jag fyller 40 år i oktober och då kommer jag ha mitt eget ställe på Ibiza. Det känns bara "wow I made it", säger Carolina Gynning och fortsätter: 

– Det är världens finaste lägenhet och jag kommer skapa ett riktigt hippie-crib. 

Som konstnär behöver Carolina Gynning alltid få ny inspiration och det berättar hon att hon får på Ibiza. 

– Jag kommer få ännu mer inspiration nu. Jag behöver ny inspiration hela tiden och det får jag där. 

"Jag har hyrt i alla år och alltid drömt om att äga något eget. En Vacker lägenhet i den norra delen med 70 kvm terrass. Där ska det bli värsta hippie oasen och jag ska hänga där med alla mina coola konstnärsvänner. Sluta aldrig drömma och ge aldrig upp. Tillslut kommer du hitta ditt paradis. Jag har hittat mitt", skriver hon på bloggen. 

 

LÄS MER: Carolina Gynnings ord om sitt nya liv 

 

Födelsedagsfirande på Ibiza

Den sjätte oktober fyller Carolina Gynning 40 år och det tänker hon fira med en storslagen fest på Ibiza. 

– Det blir verkligen en riktig 40-års fest på Ibiza. Det har jag redan planerat. Jag kom dit första gången när jag var 18 år, så det blir 22 år sen i oktober, det är coolt, säger hon. 

Carolina Gynning har gjort den långa resan att gå från dokusåpakändis i skandalomsusade "Big Brother", till att bli en respekterad och hyllad affärskvinna. 

Idag jobbar hon som konstnär, programledare, skådespelare och entreprenör. 

– Jag tror att jag är en väldigt unik person, som inte bryr mig om vad andra tycker utan jag har hela tiden haft ett fokus och det har ingen kunnat ändra på. Jag har en unik stil, ett driv och en vilja att ta mig fram. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!