Carolina Gynnings nya kärlek – 32-årige supermodellen

Mathias Bergh har rankats bland de topp fem största manliga supermodellerna i världen.
Foto: Pressbild
Carolina Gynning
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Carolina Gynning har ett förflutet som modell och tv-profil. I dag är hon konstnär och företagare, hon driver ett imperium som omsätter över 38 miljoner kronor.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Carolina Gynning separerade i början av året och har varit öppen med att tiden efteråt var känslomässigt tuff.

Men nu har Gynning gått vidare – och dejtar supermodellen och företagaren Mathias Bergh.

– Ja, vi dejtar. Jag är väldigt glad, säger Carolina Gynning.

I början av året berättade Carolina Gynning, 40, och sambon Alexander Lydecker, 37, annonsdirektör på Expressen, i ett gemensamt uttalande att de gått skilda vägar efter en åtta år lång relation. 

”Det är tungt att ta sig igenom en separation men vi gör vårt bästa för att allt ska bli så bra som möjligt. Vi kommer fortsätta att umgås tillsammans som vänner”, skrev de.

Ex-paret har två döttrar tillsammans, 6 och 4 år gamla, och Carolina Gynning har varit öppen med att processen har varit påfrestande.

– Det är tungt att gå igenom en separation när det är barn inblandade. Jag kan säga så mycket som att det var värre än jag trodde, har hon tidigare sagt.

Mathias Bergh.

Gynning: ”Väldigt glad”

Men nu befinner sig Carolina Gynning på en bättre plats i livet. Sedan en tid tillbaka dejtar hon supermodellen och entreprenören Mathias Bergh, 32. 

– Ja, det kan jag bekräfta. Vi dejtar. Jag är väldigt glad, säger Carolina Gynning med ett skratt.

Mathias Bergh upptäcktes av en modellscout som 17-åring och har det senaste decenniet gjort internationell karriär och rankats som topp fem största manliga modeller i världen. Han har bland annat frontat kampanjer för stora märken som H&M, Gant, Tom Ford, Boss och Gucci, samt gått på catwalken för modehus som Prada och Burberry.

Nyligen uppmärksammades Mathias Bergh för sin nygrundade modetjänst Ksting, där stilexperten Emilia de Poret är involverad. Bergh är vd i företaget, som nyligen fick nya delägare – nämligen författaren Camilla Läckberg och hennes kompanjon Christina Saliba.

Efter förra helgen publicerade Carolina Gynning en Instagram-bild från en brygga och solnedgång. På bilden skymtas en mörkhårig man och i bildtexten har hon skrivit:

”Bästa helgen någonsin, 10/10” – tillsammans med ett hjärta.

I ett annat inlägg skrev hon:

”Mycket spännande saker som händer i mitt liv just nu. Lyckan börjar komma tillbaka.” 

https://www.instagram.com/p/BqVqWYcFfRh/

Carolina Gynning har ett förflutet som modell och tv-profil. I dag är hon konstnär och företagare, hon driver ett imperium som omsätter över 38 miljoner kronor. 


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.