Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Carolina Gynnings misslyckade miljonköp

Carolina Gynning om framtiden
Carolina Gynning har spenderat runt en miljon på sin pool. Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Carolina Gynning. Foto: YLWA YNGVESSON

Carolina Gynning hade hoppats få bada i sin pool hela sommaren – men så blev det inte.

I podcasten ”Gynning & Berg – Hittar sig själva” berättar tv-profilen om sina stora problem med lyxinvesteringen, som har kostat henne nära en miljon kronor.

– Jag har lagt nästan en miljon på det här. Och hur många gånger har Carolina fått bada i poolen denna sommar? Två gånger på hela sommaren, säger Carolina Gynning.

Sommaren har kommit och snart gått – men Carolina Gynnings poolproblem består.

I sin podcast ”Gynning & Berg – Hittar sig själva”, som hon har med nära vännen Carina Berg, berättar Carolina Gynning att hon investerade i en pool före sommaren, för att ha ett härligt nöje hela sommaren.

Carina Berg skämtar med sin vän:

– Det är så kul att du säger att du unnade dig den, som om du egentligen inte förtjänade den. Du badar inte bara i poolen, utan även i pengar.

Men Gynning slår tillbaka mot påståendet, och menar att hon har förlorat massor av pengar på poolen.

– Nej, nej, inte längre, för alla pengar ligger nu i det här poolprojektet som då har gått åt helvete. Alla projekt som jag leder in i mitt liv går alltid åt helvete, säger Carolina Gynning i podcasten.

Glömde pooltaket

I Sverige måste man ha något att täcka poolen med, av säkerhetsskäl. Men Gynning menar att företaget hon köpt poolen från glömde att skicka med pooltaket – som kostat henne 200 000 kronor.

– Jag har lagt nästan en miljon på det här. Och hur många gånger har Carolina fått bada i poolen denna sommar? Två gånger på hela sommaren. För pooltaket har inte kommit, säger hon i sin och Carina Bergs podcast.

Nödlösningar i trädgården

Men Gynnings poolproblem stannar inte där – på grund av hennes nödlösningar med täcke i stället för tak över poolen har hennes trädgård dränkts med vatten, och stenläggningen kring poolen har börjat flytta på sig.

– Så nu är stenarna upp och ner, åt höger och vänster, barnen slår i tårna och blöder. Jag har gått ner i vikt, börjat tappa hår och ögonbryn och allting, jag är så himla frustrerad, säger hon i podcasten.

Expressen har sökt Carolina Gynning för en kommentar.