Carolina Gynnings livsbeslut efter 22 år

Carolina Gynning berättar nu för Expressen om sitt drömköp på Ibiza.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Carolina Gynning besökte Ibiza första gången som 18-åring och ön har sedan dess fått en speciell plats i hennes hjärta.
Foto: OLLE SPORRONG
Carolina Gynning visar upp en del av nya huset.
Foto: INSTAGRAM

Nu visar Carolina Gynning upp sin nya drömlägenhet med panoramautsikt över havet på Ibiza, ön som haft en speciell plats i hennes hjärta i 22 år.

Konstnären sparar inte på lyxen när hon skapar sitt hem på Ibiza, det som ska bli hennes andra bas.

– Den är så fantastisk, och kommer att bli ännu bättre när jag har satt min touch på den, säger Carolina Gynning.

I höstas köpte Carolina Gynning, 40, sin drömlägenhet på Ibiza, ön som hon är så fäst vid.

– Jag kom till Ibiza första gången när jag var 18 år. Det är alltså 22 år sedan – Gud, det låter hemskt länge! Jag har så många härliga vänner där, alla är mycket mer spirituella och öppna för nya trender. Det är där jag tankar kraft och hämtar min inspiration, säger hon.

Enligt Carolina Gynning är bostadsköpet inledningen på en ny era i livet. Framöver ska hon ha två baser – en i Stockholm och en på Ibiza. 

– Jag vill åka till Ibiza så mycket jag bara kan och bygga upp något där också, ha en liten butik kanske. 

Konstnären har inte hållit igen på lyxen och den exklusiva lägenheten har havsutsikt.

– Den är väldigt stor och ligger på sjunde våningen vid havet. Den har panoramautsikt över vattnet. Den är så fantastisk, och kommer att bli ännu bättre när jag har satt min touch på den. 


https://www.instagram.com/p/Brn9AbbF74b/

Veckan innan jul har Carolina Gynning åkt ner till Ibiza för att hämta nycklarna till lägenheten och sätta i gång med inredningen.

– Det är så kul. Jag ska försöka få grejer på plats och fixa så det blir fint att bo där. Sedan ska jag renovera ganska mycket, men det ska göras efter hand. 

Gynning: ”Barnen känns friare på Ibiza”

Carolina Gynning berättar att hon har varit på Ibiza årligen i 22 år, och sedan hon blev mamma har hon tagit med sig sina två döttrar.

– Jag har tagit med barnen till Ibiza i alla år och de älskar att vara där. Till och med barnen där känns friare än i Sverige. Det är jämt massa häftiga arrangemang där det är både house-DJ:s och barnland med massa roliga saker – allt på samma ställe. Barn är välkomna och får vara med. 

– Man har en härlig plats att åka till med sina barn. Tidigare har jag hyrt hus, men det blir så himla dyrt i längden. Det här var ett mycket bättre alternativ.


https://www.instagram.com/p/BrkOLyClGwg/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.