Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carolina Gynnings beslut om framtiden

Carolina Gynning blir programledare för TV3.
Foto: Christian Örnberg
I TV3-programmet "Hjälp, jag har inget att ha på mig!" ska Gynning vara programledare och hjälpa stilförvirrade kvinnor att hitta tillbaka till sig själva med en ny garderob.
Foto: Christer Wahlgren / KVÄLLSPOSTEN/EXPRESSEN

Carolina Gynning är tillbaka på tv.

Nu ska hon hjälpa kvinnor att hitta sin stil i TV3:s nya stilprogram "Hjälp, jag har inget att ha på mig!".

Det handlar inte bara om yta, säger Carolina Gynning i Aftonbladet.

Carolina Gynning, 37, har de senaste åren fokuserat på sin konst och sin blogg, men nu återvänder den gamla "Big brother"-deltagaren till tv-rutan.

I TV3-programmet "Hjälp, jag har inget att ha på mig!" ska Gynning vara programledare och hjälpa stilförvirrade kvinnor att hitta tillbaka till sig själva med en ny garderob.

I programmet kommer hon åka hem till kvinnor för att hjälpa de att hitta sin stil, tillsammans med stylisten Li Gadd Dackås. Det skriver Aftonbladet.

Carolina Gynning menar att det ligger mer i programmet än bara yta.

– Det handlar inte bara om yta utan väldigt mycket om vem som finns där inne som man vill spegla. Vi tar fram det fina med varje kvinna. Det var därför jag nappade på idén, jag tycker det är så fint att hjälpa människor att hitta tillbaka till sig själva, säger Carolina Gynning om sitt nya tv-program till Aftonbladet.


LÄS MER: Här är Gynnings nya drömboende


Gynning känner igen sig


LÄS MER: Carolina Gynning om rädslan efter olyckan


Många av kvinnorna i programmet är i 40-årsåldern och har fått barn. Der är något som 37-åriga Gynning kan relatera till, då hon har två barn.

– Jag känner att jag själv har varit i situationen att man fött barn, börjar sig närma 40-årsåldern och kommit in i en ny fas i livet. Jag kan identifiera mig med kvinnorna och mammorna som söker. Jag har känt att jag måste hitta min stil på nytt, säger programledaren.

"Hjälp, jag har inget att ha på mig!" är inte det första programledarjobb som Carolina Gynning har haft. Hon har tidigare lett program som "Förkväll" och "I huvudet på Gynning".

"Hjälp, jag har inget att ha på mig!" har premiär på TV3 i höst.



Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.