Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Gynnings kärleksavslöjande – med kungavännens son

Carolina Gynning och nya kärleken Viktor Philipson
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Carolina Gynning visar nu upp sin nya kärlek, Viktor Philipson.

Det nykära paret anlände till den direktsända Unicef-galan och poserade tätt intill varandra på röda mattan.

Programledaren Carolina Gynning, 40, har tidigare hintat om att hon är nykär.

På den direktsända Unicef-galan ”Världens viktigaste kväll - och roligaste kväll” visade hon för första gången upp den nya kärleken. Carolina Gynning anlände till röda mattan tillsammans med Viktor Philipson, 33. Det nyförälskade paret tittade på varandra och fyrade av stora leenden inför fotograferna. Stoppa Pressarna avslöjade att paret var tillsammans tidigare i april.

Viktor Philipson är son till en av Sveriges mest förmögna män, miljonären Anders ”Aje” Philipson, 76, från hans äktenskap med fotomodellen Gisela Schöön, 57. Finansmannen är arvtagare till Gunnar och Märtha Philipson som under 1900-talet byggde upp ett miljonimperium som återförsäljare av Mercedes i Sverige genom Philipson Automobil AB.

Aje Philipson är känd som en av Carl XVI Gustafs allra närmaste vänner, och relationen sträcker sig långt tillbaka, ända från ungdomsåren. Aje Philipson tillhör de vänner som har kallats för kungens innersta krets. 

Socitetssonen Viktor Philipson har ett intresse för jakt och äventyrliga resor, något som han har visat upp på sin Youtube-kanal. På Instagram har han tidigare publicerat bilder av när han jagar tillsammans med Leif GW Persson.

Gynning: ”Går på moln”

I början av april avslöjade Carolina Gynning i sin podcast, ”Gynning och Berg hittar sig själva”, att hon är förälskad – och att det var kärlek vid första ögonkastet.

– Det är väldigt, väldigt nytt. Men jag är så jävla kär! Jag är så jävla kär så att jag går på moln. Jag träffade en person och det var love at first sight. Vi hånglade efter typ en timme, och jag ville hångla efter typ åtta sekunder. Och han sa till och med ”alltså vi kan inte sitta här och hångla nu för det är kanske lite too much liksom”, sa hon.

Carolina Gynning berättade att de träffades via gemensamma vänner på en restaurang. 

– Det var så vackert. Jag känner mig wild and crazy. Det här är den här kärleken som händer i mitt liv just nu. Det var länge sedan jag träffade någon som...Det är som en film hela tiden. Allt är som en film och jag tror att med den här människan skulle det kunna vara som en film alltid, berättade hon i podcasten.

I slutet av mars postade Carolina Gynning en bild på sin Instagram med texten ”vill alltid vara hos dig” följt av ett hjärta.

https://www.instagram.com/p/BvpM2hrgdme/

I början av 2018 berättade Carolina Gynning och tidigare sambon Alexander Lydecker, 37, annonsdirektör på Expressen, i ett gemensamt uttalande att de gått skilda vägar efter en åtta år lång relation. 

”Det är tungt att ta sig igenom en separation men vi gör vårt bästa för att allt ska bli så bra som möjligt. Vi kommer fortsätta att umgås tillsammans som vänner”, skrev de.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.