Carolina Gynning och Viktor Philipson går skilda vägar

Carolina Gynning och Viktor Philipson bryter upp
Kärlekssagan är över för Carolina Gynning och Viktor Philipson.
Foto: Karin Törnblom/TT / KARIN TÖRNBLOM
Det berättar konstnären nu.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
”Vi har gått isär men vi är jättebra vänner”, säger Carolina Gynning.
Foto: Stella Pictures

Kärlekssagan är över för Carolina Gynning och Viktor Philipson. 

Det berättar konstnären nu. 

– Vi har gått isär men vi är jättebra vänner, det finns inget problem. Vi har haft världen finaste tid tillsammans, säger Carolina Gynning. 

Det var för ungefär ett år sedan det stod klart att Carolina Gynning, 41, och Viktor Philipson, 34, hade hittat kärleken i varandra. Till en början kallade Gynning sin nya kärlek för ”jägaren” i podcasten hon har tillsammans med Carina Berg. 

”Det är väldigt nytt, men jag är så jävla kär. Jag är så jävla kär Berg, så att jag går på moln. Jag träffade en person och det var ”love at first sight”. Vi hånglade efter typ en timme”, berättade Gynning då i ”Gynning och Berg – Hittar sig själva”. 

Nu står det klart att paret har valt att gå skilda vägar. 

– Vi har gått isär men vi är jättebra vänner, det finns inget problem. Vi har haft världens finaste tid tillsammans. Det är ingenting dåligt, säger entreprenören. 

”Klart att man är ledsen”

Gynning berättar att det inte är någonting speciellt som har hänt utan att den senaste tiden har varit svår och att hon nu måste fokusera på sig själv och sina barn. 

– Han har stor del av mitt hjärta och jag vet att jag har stor del av hans hjärta. Det är inget problem, vi har haft ett fantastiskt liv tillsammans, säger hon. 

Konstnären säger att det valde att gå skilda vägar för någon vecka sen men att uppbrottet var fredligt – däremot har det inte varit helt lätt. 

– Det klart att man är ledsen, säger hon och fortsätter: 

– Separationer är alltid sorgliga och privata.  

”Vet inte vad som händer i framtiden”

Gynning stänger inte dörren för att hon och Viktor Philipson kanske kommer att hitta tillbaka till varandra någon dag. 

– Man vet inte vad som händer i framtiden. Vi kanske hittar tillbaka till varandra. När tiderna lugnar ner sig lite. Det får vi se, säger Gynning. 

Magdalena Graafs vändning i uppbrottet med ex-sambon

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.