Carolina Gynning och Viktor bekräftar: ”Vi är ihop igen”

Carolina Gynning och Viktor återförenade
Gynning och Philipsson.
Foto: Stella Pictures
Foto: Instagram

Carolina Gynning och Viktor Philipson är ett par igen. 

För två månader sedan gick de ut med att de valt att gå skilda vägar men nu postar båda två kärleksfulla bilder på Instagram.

– Ja det stämmer. Vi hade det turbulent under senvåren. Nu har allting lugnat ner sig och vi har pratat igenom allt. Vi kan inte leva utan varandra, säger Gynning. 

Carolina Gynning, 41, och Viktor Philipson, 34, var tillsammans i drygt ett år och valde att gå skilda vägar i början av juni. 

Till en början kallade Gynning sin nya kärlek för ”jägaren” i podcasten hon har tillsammans med Carina Berg. 

”Det är väldigt nytt, men jag är så jävla kär. Jag är så jävla kär Berg, så att jag går på moln. Jag träffade en person och det var ”love at first sight”. Vi hånglade efter typ en timme”, berättade Gynning då i ”Gynning och Berg – Hittar sig själva”. 

När Gynning bekräftade uppbrottet i juni sa hon att de inte var ovänner. 

– Vi har gått isär men vi är jättebra vänner, det finns inget problem. Vi har haft världens finaste tid tillsammans. Det är ingenting dåligt, sa hon då. 

Nu är Gynning och Philipsson återigen ett par. På Instagram postade båda två en bild under torsdagen.

”Jag kan inte leva utan dig min galenpanna”, skrev Gynning. 

”Det finns bara en som oss”, skriver Philipsson till sin bild. 

Bekräftar att de är ett par igen 

Viktor Philipson säger att de har hittat tillbaka till varandra efter uppbrottet.

”Ja det stämmer, vi är ihop igen och det känns fint som fan”, skriver han i ett mejl. 

Även Gynning bekräftar glatt nyheten. 

– Ja det stämmer. Vi hade det turbulent under senvåren. Nu har allting lugnat ner sig och vi har pratat igenom allt. Vi kan inte leva utan varandra. 

– Uppbrottet var en del av relationen. Det känns verkligen som att vi båda behövde få det där uppbrottet, vi behövde få tänka efter på varsitt håll. Vi har förstått ännu mer hur viktiga vi är för varandra. Vi är starkare än någonsin, och det är så himla fint, säger hon. 

Vad har ni för framtidsplaner?

– Vi har faktiskt rätt mycket planer tillsammans. Vi tänker satsa hårt på vår Youtube-kanal. Sen har både jag och Viktor en massa egna projekt. Men vi kommer jobba ihop och göra mycket spännande saker. Vi kommer att åka till Ibiza och Marbella och ha det härligt tillsammans. Vi ska fira kärleken, säger Gynning. 

https://www.instagram.com/p/CD094qgngxu/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.