Carolina Gynning syns ofta fixad och sminkad på bild. Foto: Christian ÖrnbergCarolina Gynning syns ofta fixad och sminkad på bild. Foto: Christian Örnberg
Carolina Gynning syns ofta fixad och sminkad på bild. Foto: Christian Örnberg
Men nu hyllas hon av sina Instagram-följare för sin osminkade selfie. Foto: Christian ÖrnbergMen nu hyllas hon av sina Instagram-följare för sin osminkade selfie. Foto: Christian Örnberg
Men nu hyllas hon av sina Instagram-följare för sin osminkade selfie.  Foto: Christian Örnberg

Carolina Gynning hyllas för ärliga bilden

Publicerad

Carolina Gynning syns ofta fixad och sminkad på bild.

Men när hon visade den osminkade sanningen hyllas hon av sina följare.

"Sååå vacker utan smink!" skriver fans.

Carolina Gynning, 37, gjorde sig känd för sitt utseende, och de flesta är vana vid att se henne stylad med mycket smink.

Nu visar Gynning upp den osminkade sanningen.

På en bild på sin Instagram-sida visar den skånska konstnären sitt osminkade ansikte på en somrig selfie från ett hotell i Spanien.

Gynning hyllar sina egna fräknar i bildtexten på Instagram.

"Sååå skönt att äntligen ha fått lite fräknar... Jag vet att man ska akta sig för solens strålar men det är otroligt läkande för kropp och själ att få sol... Nu är det två dagar kvar här och jag ska njuta varje sekund!" skriver programledaren till sin bild.

 

 

 

 

Bilden, som har gillats över 3500 gånger, och bland kommentarerna hyllas Carolina Gynning för den ärliga bilden.

"Åhh dröm du är!! Fräknar är bland det finaste man kan ha" skriver en person och avslutar med hjärtan.

"Sååå vacker utan smink!" tycker en annan om bilden.

"Du är galet vacker i din fräknar! Skit I sminket" tycker en tredje om bilden.

 

LÄS MER: Carolina Gynning om rädslan efter olyckan

 

Carolina Gynning gör comeback som programledare

 

LÄS MER: Carolina Gynnings beslut om framtiden

 

I höst syns Carolina Gynning på TV3 som programledare igen, då i programmet "Hjälp, jag har inget att ha på mig!", där hon ska hjälpa kvinnor att gotta tillbaka till sig själva med hjälp av en ny garderob.

Fokus kommer ligga på kvinnor som är över 40 år och har fått barn, något som Carolina Gynning kan relatera till.

Jag känner att jag själv har varit i situationen att man fött barn, börjar sig närma 40-årsåldern och kommit in i en ny fas i livet. Jag kan identifiera mig med kvinnorna och mammorna som söker. Jag har känt att jag måste hitta min stil på nytt, säger Carolina Gynning.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag