Carolina Gynning har fått barn: ”Välkommen till världen”

Carolina Gynning och Viktor Philipson har blivit föräldrar till en flicka.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: Instagram

Carolina Gynning och Victor Philipson har fått barn, berättar hon på Instagram.

I inlägget skriver hon att dottern Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning föddes i onsdags.

”Vi mår bra och vi är lyckligast i världen. Älskar dig.”

Carolina Gynning, 42, har blivit mamma igen. Under onsdagen fick hon och sambon Victor Philipson, 35, sitt första barn tillsammans.

”Välkomen till världen Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning. Vi mår bra och vi är lyckligast i världen. Älskar dig.”, skriver hon på Instagram.

Det är parets första gemensamma barn. Carolina Gynning har döttrarna Alicia och Adele sedan en tidigare relation.

I inlägget passade Gynning också på att tacka personalen på Danderyds förlossning för deras insats.

”Tack för superfint stöd och speciellt tack till Barnmorskorna Linn och Silvia som välkomnade vår älskling till världen”, skriver hon.

Gynning: ”ALLA krämpor man kan ha”

Det var i december som Gynning och Philipson gick ut med att de väntar sitt första gemensamma barn.

”Ett nytt liv växer inuti mig... Det är den största välsignelsen... Jag kan inte förstå att det är sant. Väntar på ett mirakel”, skrev Gynning då på Instagram.

Nu har paret välkomnat en liten flicka, men vägen dit, särskilt under de sista veckorna, har varit allt annat än lätt för Gynning.

”Jag har ALLA krämpor man kan ha. Kan inte sova för jag kissar 5 ggr per natt. Har så mycket tryck neråt så jag knappt kan gå. Äter jag mår jag illa, äter jag inte så svimmar jag”, skrev hon på Instagram förra veckan.

”Vill bara bli igångsatt så jag ringde BB men de vill inte. De tycker man ska vänta... vänta... vänta... smälter snart bort! Dagens GNÄLL”, fortsatte hon följt av en skrattande emoji.

Gjorde slut – och hittade tillbaka förra sommaren

Gynning och Philipson blev ett par 2019 men gjorde slut en tid under förra sommaren men hittade tillbaka till varandra under sensommaren. En paus som var välbehövlig för paret och som stärkte relationen, har Gynning tidigare berättat. 

– Jag är så lycklig och så kär. Jag är så glad att vi kom tillbaka till varandra igen. Otroligt glad, sa Carolina Gynning då.

Hur livet för paret kommer se ut härifrån återstår att se.

Gynning har tidigare berättat att hon och Viktor Philipson inte bor ihop och att de kanske inte heller kommer att göra det när bebisen har kommit.

– Jag har redan testat det här med mamma, pappa, barn en gång och det gick ju åt helvete. Nu är jag rätt sugen på en annan typ av upplägg, och jag vet inte om vi behöver bo ihop hela tiden, har hon tidigare berättat för Amelia.

– Vi är ju ändå tillsammans nästan jämt, men jag gillar att vi kan ge varandra frihet och ha två olika bostäder.https://www.instagram.com/p/CQiia9oHoFs/?utm_medium=copy_link

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.