Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Carolina Gynning bröt revbenet hos frisören

Carolina Gynning med yngsta dottern Vilda.
Foto: INSTAGRAM VIA STELLA PICTURES / STELLA PICTURES INSTAGRAM VIA STELLA PICTURES
Det var i podden ”Gynning och Berg” som hon berättade om olyckan.
Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

Carolina Gynning har ramlat ner för en trappa och brutit ett revben, berättar hon i podden ”Gynning och Berg”.

Den nyblivna trebarnsmamman säger att det gör så ont att hon inte kan vända sig på nätterna. Förutom det brutna revbenet fick hon ett stort blåmärke. 

– Jag har en lila rövskinka, säger hon. 

Carolina Gynning som bor med sina barn på Ekerö utanför Stockholm har även en lägenhet på Ibiza, i podden ”Gynning och Berg” berättar profilen att det var just där som olyckan inträffade. 

– Jag sitter här med brutet revben. Det gör så ont, jag kan inte vända mig på nätterna. Jag behöver ta Alvedon och Ipren hela tiden, berättar hon i det senaste avsnittet. 

Gynning berättar att det var när hon och lilla Vilda skulle gå upp till en frisörsalong och köpa en hårspray som hon föll.

– Jag älskar att det har med fåfängan att göra, säger poddkollegan Carina Berg och de båda skrattar. 

Hon hade parkerat barnvagnen nedanför en trappa som ledde till butiken och sig själv i dörröppningen för att samtidigt ha koll på vagnen.

– Det var marmortrappa och flip-flops. Jag sticker in huvudet och säger ”hola, hola hairspray please”. När jag har fått hårsprayen så flyger jag ner för trappan till vagnen. Dunk, dunk, dunk ner för marmortrappan, säger hon. 

Carina Berg skrattar också och säger: 

– Du som är så snygg, det blir extra kul. 

I juni i år fick Carolina Gynning sitt tredje barn och den första tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson
Foto: Privat
Carolina Gynning har från ett tidigare förhållande döttrarna Alicia och Adele.
Foto: GRANLUND PICTURES / STELLA PICTURES GRANLUND PICTURES

Frisören skrattade

Även frisören hade svårt att hålla sig för skratt, berättar Gynning. 

– Hon kom ut från salongen och försökte klämma fram ett ”hur gick det?” på ett snällt vis, men sen drog hon på ett smile. Jag kunde inte motreagera.

Profilen säger att hon hade jätteont men att hon där och då sa att allt var okej och att hon tyckte det var pinsamt. 

– Jag låg där och kunde knappt andas, säger Gynning. 

”Lila rövskinka” 

Profilen berättar att hon förutom det brutna revbenet fått ett stort blåmärke på skinkan från fallet. Hon berättar att hon nyligen ville vara lite sexig framför pojkvännen när hon klev ur sängen på morgonen. 

– Jag tänkte här ska du få se min sexiga röv. Sen kom jag in i badrummet och tänkte: Oj vad kåt han måste ha blivit och så vänder jag mig om och kollar i spegeln och då var rövskinkan helt lila, säger Carolina Gynning. 

I juni fick Carolina Gynning, 42, sin tredje dotter, Vilda, och den första tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson, 35. 


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.