Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Carolina Gynning avslöjar – håller koll på sina ex

Carolina Gynning avslöjar att hon har som vana att kolla upp sina expojkvänner på sociala medier – efter att de har gjort slut.
Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
I podcasten ”Gynning och Berg hittar sig själva” berättar hon om sitt beteende.
Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Carolina Gynning avslöjar att hon har som vana att kolla upp sina expojkvänner på sociala medier – efter att de har gjort slut. 

I podcasten ”Gynning och Berg hittar sig själva” berättar hon om sitt beteende.

– Jag vill i alla fall gärna veta vad mina ex håller på med, säger hon i podcasten.

Carolina Gynning, 40, och Carina Berg, 41, har varit vänner i över 15 år och lett flera tv-program tillsammans. I sin podcast ”Gynning och Berg hittar sig själva” delar vännerna med sig av tankar, insikter, erfarenheter och dråpligheter från sina egna liv.

”Det är så roligt att få göra en podd med min favorit Berg. Vi har känt varandra i 15 år och skrattat mycket åt våra egna skämt”, har Carolina Gynning tidigare berättat i ett sms.

Carolina Gynning: ”Håller koll på mina ex”

I det senaste programmet berättar konstnären och entreprenören, som nyligen köpte hus på Ibiza, att hon brukar kolla upp sina expojkvänner – efter att förhållandet tagit slut.

– Jag vill i alla fall gärna veta vad mina ex håller på med. Jag kallar det lite att jag stalkar mina ex, säger hon först, men förtydligar sedan:

– Jag menar det var väl lite en överdrift. Jag stalkar dem inte, jag håller lite koll bara på läget liksom, säger hon och skrattar.

Har hittat en ny kärlek

I dag är det ganska lätt gjort med hjälp av sociala medier konstaterar Carina Berg i podden och erkänner att hon också kollar upp folk som hon har känt i bland, men i stället slås av hur gamla de har blivit.

– Nu när sociala medier finns. Det är väldigt lättstalkat nu för tiden, konstaterar Carina Berg i podden.

Carolina Gynning berättade i november att hon börjat dejta modellen Mathias Berg, 32, men bara någon månad senare förklarade hon att paret hade gjort slut. Nu har Gynning dock hittat en ny kärlek som hon har börjat dejta – men profilen vill inte berätta vem det är än.

Expressen har sökt Carina Berg och Carolina Gynning.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.