Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Carole Baskin vägrar prata om försvunna exmaken

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Carole Baskin i ett asvnitt från dokumentärserien ”Tiger king”.
Joe Exotic från dokumentärserien ”Tiger king” har anklagat Carole Baskin för att ha mördat sin make.
Foto: EVERETT COLLECTION / EVERETT COLLECTION TT NYHETSBYRÅN

”Tiger King”-profilen Carole Baskin kan tänka sig att skicka personliga videomeddelanden mot pengar – men vägrar nämna sin försvunna exmake, skriver TMZ.

Exmaken, som Baskin anklagats för att ha mördat för hans pengar och matat till tigrarna, har aldrig blivit hittad.

– Jag tackar nej till deras förfrågningar att säga saker som skulle kunna driva med min makes försvinnande för det var en så tragisk period i mitt liv, säger Baskin till sajten.

”Tiger King”-profilen och tigerentusiasten Carole Baskin drar in storkovan på att skicka personliga hälsningar och videomeddelanden. Via tjänsten Cameo kan fans betala för att hon ska säga särskilda saker i sina meddelanden.

Men Baskin skulle kunna tjäna mer pengar på tjänsten än vad hon gör – hon väljer nämligen att tacka nej till en stor del av förfrågningarna, skriver TMZ.

”En så tragisk period i mitt liv”

För sajten berättar Carole Baskin att förfrågningar där hon ombeds prata om sin försvunna exmake Jack ”Don” Lewis öde går bort.

– Jag tackar nej till deras förfrågningar att säga saker som skulle kunna driva med min makes försvinnande för det var en så tragisk period i mitt liv, och för de som älskade honom, säger Carole Baskin till TMZ.

Lewis har inte setts till sedan 18 augusti 1997, och hans kropp har aldrig återfunnits. Efter fem år som försvunnen förklarades han död, och ingen har ställts till svars för hans bortgång. I ”Tiger King” riktar Baskins ärkefiende, tigeruppfödaren Joe Exotic – som nu sitter i fängelse för försök till anstiftan till mord på Carole Baskin – att det skulle varit Baskin själv som dödade sin make. Tigerkvinnan ärvde nämligen makens miljonförmögenhet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.