Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carolas vågade löfte efter uppbrottet – så ändrar hon

Tre gånger Carola gjorde något oväntat
Carola Häggkvist kommer med ett löfte på sin Instagram. Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Carolas inlägg.Foto: Instagram
Jimmy Källqvist och Carola umgås fortfarande som vänner. Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL

Carola Häggkvist, 53, har haft ett händelserikt år bakom sig, där bland annat hon och Jimmy Källqvist har gjort slut som kärlekspar.

Bara några veckor in på det året och decenniet kommer nu artisten med ett löfte om framtiden.

”Jag tänker vara mer trogen ALLT det som finns nedlagt i mig av personlighets karaktär, drömmar och visioner. Heja!”, skriver hon i ett inlägg på Instagram. 

Carola har både brutit upp med Jimmy Källqvist, medverkat i ”Så mycket bättre”, anordnat sina julshower och haft en egen tv-serie under 2019.

Men efter ett intensivt år uppger nu artisten att hon från och med nu ska våga ännu mer.

”Dags att börja hoppa från trampolinen igen!! Dont want to play it safe”, skriver hon i ett inlägg där hon iklädd klänning står just på en trampolin över en swimmingpool. 

Exakt vad Carola syftar på håller hon för sig själv, men hon gör det samtidigt tydligt att hon vill se en förändring i sitt liv.

Carolas löfte till sig själv 

”En alltför välplanerande försiktighetsplan för framtiden gör mig både gammal och tråkig. Hållbar kanske.. men jag hinner ruttna på vägen och kanske ser jag levande ut men det är bara konstgjord konservering. Nu är det starten på det nya decenniet och jag tänker vara mer trogen ALLT det som finns nedlagt i mig av personlighets karaktär, drömmar och visioner. Heja!”, skriver hon vidare.

Carola, som uppger att hon ännu befinner sig i Sydafrika, där hon och Jimmy Källqvist fortfarande delar ett semesterhus, hintar också om att fler nyheter om hennes personliga löfte kommer att komma så småningom.

”Stay tuned här på Insta på vad som komma skall... Nu hoppar vi gänget, med kläder, utan eller med baddräkt spelar ingen roll så länge vi vågar ta klivet rätt ut”.

https://www.instagram.com/p/B7iGngxhvF8/

Här börjar Carolas klänning brinna på scenen

Här börjar Carolas klänning brinna på scenen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.