Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carolas tårar efter läkarens ord: ”Någonstans gick det inte”

Tobias Karlsson om tuffa tiden bakom kulisserna i våras
Carola tillsammans med ”Let's dance”-partnern Tobias Karlsson i våras.
Foto: Karin Törnblom / IBL
Carola i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.
Foto: TV4.
Carola var med i ”Nyhetsmorgon” under söndagen.
Foto: TV4.

Carola Häggkvist valde att hoppa av ”Let's dance” i våras efter att kroppen givit upp.

Nu berättar hon om tårarna efter den tuffa perioden.

– Någonstans gick det inte, säger hon i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.

Efter att ha varit en av frontfigurerna och dansat sig till juryns gunst valde Carola Häggkvist något oväntat att hoppa av ”Let's dance” i våras.

Anledningen var att hon gått in i väggen – efter att ha fått kämpa sig igenom tävlingen med flertalet skador.

Under söndagen var Carola med i TV4:s ”Nyhetsmorgon” där hon berättar att hon kämpat med en ledbandsskada från 2014 som hon ådrog sig under inspelningen av ”Så mycket bättre”, och att avhoppet i våras troligtvis kan härledas till den.

– Jag valde att inte göra en operation och sen till slut så tackade jag ja till ”Let’s dance”. Det var väl egentligen det som också triggade i gång allting annat i min kropp, säger hon och fortsätter:

– Jag tycker ju om att använda kroppen så jag vill ju bli stark men sen så du vet, man snyggar till sig, målar sig lite så tycker man att det funkar. Men om jag ska liksom dansa så igen någon gång så måste jag nog träna lite bättre.

Carola: ”Då kom liksom tårar”

Hon berättar att hon tiden före ”Let's dance” fysiskt sett mådde okej, men att tävlingen sedan fick det att vända.

– Jag var i okej form ändå innan där men det var när kramperna kom på nätterna och jag inte kunde sova och jag skulle ringa efter doktorn efter lite mer, någon slags magnesiummedicin, och han bara frågade ”men är du okej? Är det bara det?”

– Då kom liksom tårarna för att då var det allt möjligt, att man var ensamstående med Zoe och att jag hade ont väldigt mycket och jag är en sån där som biter ihop då, men någonstans gick det inte.

Tog semester med dottern

Efter den tuffa våren fick stjärnan en välbehövlig semester tillsammans med dottern Zoe.

”Kan knappt komma ihåg då jag var ledig på det här sättet! Så avkopplande. Att få vara nära havet, med vänner, i sol & regn, bastubad och glada skratt, solnedgångar och goda samtal”, skrev hon på Instagram i inledningen av juli.

Samtidigt påpekade hon att hon ännu inte helt hade återhämtat sig efter att ha gått in i väggen under ”Let's dance”.

”Men när allt känns bra och man är i gång så glömmer man nästan bort det. Måste bli bättre på att ta min kropp och välmående mer på allvar”, skrev hon i ett annat inlägg på Instagram.

Carolas solsemester efter tuffa våren

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.