Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carolas strandfest med Ebba Busch Thor: ”Party”

Flera kändisar och politiker är på plats för Micael Bindefelds fest
Lena Philipsson och Pernilla Wahlgren.Foto: MIRIAM ALSTER
Carola filmar Ebba Busch Thor på sin Instagram.Foto: Carola/Instagram
Nyamko Sabuni, Ebba Busch Thor, Emma Wiklund. Foto: MIRIAM ALSTER
Bland annat Nyamko Sabuni tog sig ett dopp.Foto: MIRIAM ALSTER
Felix Herngren.Foto: MIRIAM ALSTER
En del av kompisgänget på väg ner till stranden.Foto: MIRIAM ALSTER
1 / 7

Micael Bindefelds kändistäta lyxsemester i Tel Aviv fortsätter – och på fredagen är det festfixarens 60-årsdag.

För att fira den stora dagen åker kompisgänget till stranden, där Ebba Busch Thor syns dansa på Carolas Instagram, medan Nyamko Sabuni badar i havet.

”Beach party”, skriver Carola på Instagram.

Sveriges kändaste festfixare Micael Bindefeld fyller 60 år, och har flugit ner Sveriges kändiselit för en härlig minisemester i Tel Aviv.

Med på resan är stjärnor som Pernilla Wahlgren, Lena Philipsson, Charlotte Perrelli, Sarah Dawn Finer och Carola – tillsammans med näringslivspampar och toppolitiker som Ulf Kristersson och Ebba Busch Thor.

På torsdagen tillbringade det stora resesällskapet hela dagen i Jerusalem, där de först besökte Förintelsemuseet, och sedan Heliga gravens kyrka och Klagomuren. På fredagen – Micael Bindefelds faktiska födelsedag – är det i stället en härlig dag på stranden som står på Agendan.

Festen är i Tel Aviv
Nyamko Sabuni och Lennart Persson.Foto: MIRIAM ALSTER
https://www.instagram.com/p/B2ovO1WIxln/

Bjuds på dignande buffé på stranden

Efter att ha haft en ledig morgon och förmiddag bussades gästerna från Jaffa hotel, där de bor under hela resan, i flera svarta bussar till en av de allra mest populära stränderna i södra Tel Aviv – som Micael Bindefeld har hyrt stora delar av. Det svenska kändisgänget fyller rad efter rad av solstolarna på stranden, och profiler som Nyamko Sabuni, Lennart Persson, Ebba Busch Thor och Emma Wiklund syns alla bada i havet.

De som inte var badsugna kunde i stället roa sig med strandgympa.

Anja Pärsons hustru Filippa Rådin berättade på Instagram att Felix Herngren höll i tabathaträningen på stranden, något som flera av gästerna deltog i. 

Carola Häggkvist delar med sig av kändisarnas härliga dag på stranden. Först visar hon hur äkta paret Camilla Läckberg och Simon Sköld myser i skuggan, för att sedan gå till Kristdemokraternas partiledare när hon dansar i bikini, sarong och solhatt.

”Beach party”, skriver Carola på Instagram.

Till lunchen bjuds stjärnorna på en dignande buffé i den abonnerade restaurangen vid stranden. Camilla Läckberg visar upp långa rader av frukt och bröd på fat.

Eftersom det är Micael Bindefelds födelsedag, passade hans gäster på att sjunga och hurra för honom under lunchen. Sofia Wistam agerade som toastmaster, och vännerna skålade för Bindefeld.

Bland annat Tomas Ledin passade på att ta fram gitarren och bjuda på några nummer för de andra gästerna.

På sociala medier har gratulationerna till Bindefeld också börjat strömma in. Bland annat har flera av gästerna som själva är plats skickat grattishälsningar. Däribland Emma Wiklund och Bathina Phiipson. 

Mona Sahlin försöker hålla sig sval i en helvit outfit.Foto: MIRIAM ALSTER

Kändisarnas lyxiga fest med Bindefeld

Sedan gästerna på födelsedagskalaset flögs ner till Tel Aviv med ett chartrat SAS-plan på onsdagsmorgonen har det varit full rulle med ett bokat schema och roliga middagar och fester.

På profilernas sociala medier har det gått att följa hur de efter ankomst till Tel Aviv bjöds på sushi på en takfest. Efter torsdagens utflykter avrundades kvällen med en storslagen fest, där gästerna både själva dansade iklädda sombreros, och också fick titta på underhållning i form av magdans. Kungavännen Bathina Philipson passade på att showa med dans inför gästerna, innan ett gäng av Micael Bindefelds vänner sjöng ett nummer, klädda i likadana kläder.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.