Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carolas stora stöd till Keyyo: ”Hjälpt jättemycket”

Här dansar juryn i semifinalen i Let's dance.
Kristina ”Keyyo” Petrushina redo för semifinalen.
Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN
Kristina ”Keyyo” Petrushina dansar tillsammans med Hugo Gustafsson.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Carola har visat sitt stöd för ”Keyyo”.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Suzanne Axell fick lämna efter säsongens tredje utröstning.
Foto: Annika Berglund / TV4

Efter den känsloladdade utröstningen och blixtsnabba vändningen är Kristina ”Keyyo” Petrushina redo för semifinal i ”Lets dance”.

Det stora stödet från Carola ger henne kraft för comebacken.
– Hennes hejarop har hjälpt jättemycket, säger hon om artistens viktiga stöd.

Efter totalvändningen är Kristina ”Keyyo” Petrushina tillsammans med Hugo Gustafsson redo för semifinalen i ”Let's dance”. Dansparet har under veckorna som gått fått stöttning från Carola.

– Hennes hejarop har hjälpt jättemycket. Det ihop med tittarnas stöd har gjort att man får med sig en helt annan styrka in i den här veckan, säger Kristina ”Keyyo” Petrushina.

Hon stöttar också Carolas beslut att lämna programmet i förtid.

– Jag tycker hon är så modig som vågar prioritera sin hälsa först. Det är ett sjukt bra statement, säger Kristina ”Keyyo” Petrishina. 

Kristina ”Keyyo” Petrushina har tidigare berättat att, även om beslutet kändes självklart, var det nervöst att återgå till tävlingen efter att en gång ha blivit utröstad. När hon fick veta att hon gått vidare till semifinal trodde hon först att det blivit fel.

– Jag var i hel chock! Aldrig varit så chockad i hela mitt liv, eller jo, när jag fick veta att Foppa Forsberg gett namn till Foppatofflorna då, den chocken var det! utbrister Kristina ”Keyyo” Petrushina.

Ska fika med Suzanne Axell

Kristina ”Keyyo” Petrushina berättar att hon fått vänner för livet genom ”Let's dance” och att hon har kontakt med flera av deltagarna. Bland annat så ska hon fika med Suzanne Axell som fick lämna i säsongens tredje avsnitt.

– Hon har inte telefon eller sociala medier så det är e-post som gäller där. Vi har bestämt att vi ska mejla när vi ska ta en fika, säger Kristina ”Keyyo” Petrushina. 

Dansar med Tony Irving

I semifinalen ska alla paren dansa en triodans med var sin jurymedlem. Kristina ”Keyyo” Petrushina och Hugo Gustafsson kommer att dansa tillsammans med Tony Irving.

– Det läskigaste är att han är jurymedlem. Han har dom granskande ögonen, när han varit med oss i träningssalen så ser han alla misstagen man gör. Det blir verkligen avslöjande och naket på ett sätt om hur snabbt man lär sig. Jag har varit ganska rädd för det men samarbetet har funkat jättebra och tillägger:

– men det är som att arbeta med en duracellkanin på anabola steroider. Jag har aldrig varit med på maken. Han är helt otrolig! 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.