Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Carolas stil i ”Stjärnorna på slottet”– budget och lyx

Foto: Janne Danielsson/ SVT

Carola Häggkvist har en helt egen stil – klassisk, modig, bohemisk och med inslag av naturen. 

Undrar du var hennes kläder, som hon noga valt ut, i ”Stjärnorna på slottet” kommer ifrån? 

Det berättar hon själv på Instagram. 

Expressens Therese Loberg guidar bland outfitsen. 

Glänsande i designerklänning

Foto: Instagram

Här har vi Carola i en riktigt glansig förpackning. Den korta klänningen i gnistrande rosaguldig ton kommer från svenska designern Lars Wallin och skärpet i midjan ger en fin silhuett. 

Semesterfin i budgetfynd

Foto: Instagram

Sugen på lite semesterkänsla? Då är ett par stora glasögon, en härlig, lös skjorta och en hatt ett vinnande koncept. Carolas skjorta kommer från budgetkedjan Zara. 

Blomsterdröm

Foto: Instagram

Carola verkar vara ett fan av den lite mer bohemiska stilen och i den här kaftanen från Zizai.se ser hon ut som en sommardröm. 

Bohemisk och avslappnad

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Kimonon var riktigt stor för några år sedan och är ett rätt lätt knep att hotta up en annars rätt trist outfit. Den här blå kimonon, också från Zizai.se använder Carola som en långklänning och visst klär den henne superfint? 

Dyr växtdröm

Foto: Instagram

Monstera har inte bara seglat upp som något som många har i sina hem – även Carola Häggkvist klär riktigt fint i den gröna växten. Med hög halsringning och gnistrande material är hon riktigt elegant i den här klänningen från La Doublej med en prislapp på över 10 000 kronor. 

Sparsmakad romantik

Foto: Instagram

Den här klänningen från Plain Vanilla tillhör kanske en av Carolas mer blygsamma outfits. De små puffärmarna och den vida kjolen ger en romantisk och elegant känsla. 

Glittriga detaljer

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Även detaljerna är viktiga när det kommer till outfits. Här visar Carola upp ett par av sina örhängen som är designade av den svenska designern Thalia. Även Per Andersson verkar ha ett gott öga till dessa. Halsbandet är från svenska guldsmedsmästaren Josefin Cummings. 

Carolas hyllning till Grynet: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.