Carolas rumpsmärta efter ofrivilliga spagaten: ”Så ont”

Carola Häggkvist testade en så kallad onewheel för ett par veckor sedan som inte slutade bra.
Foto: Privat / Instagram
En onewheel åker framåt medan man själv ska hålla balansen.
Foto: Privat / Instagram
Carola tappade plötsligt balansen under turen och hamnade i en ofrivillig spagat.
Foto: Privat / Instagram

Carola Häggkvist lever fortfarande med efterverkningar efter sitt fall på stranden för två veckor sedan när hon gjorde en ofrivillig spagat när hon testade en onewheel.

”Har fortfarande så ont i häcken”, skriver hon på Instagram.

Det var för drygt två veckor sedan som Carola Häggkvist testade en så kallad onewheel som är en kombination av en skateboard och en balansbräda.

Det skulle hon inte ha gjort. För plötsligt tappade hon balansen på stranden och trillade av. I fallet råkade hon göra en ofrivillig spagat och sträckte då sin rumpmuskel. Händelsen fångades på film vilket Carola delade på sin Instagram.

”Man är inte 22 längre...Och jag ville bara tipsa mina andra likar som är lika äventyrslystna som jag att prova nya saker att värma upp först och hålla sig lite mer efter manualen. För säkerhetskull och omsorgens skull”, skrev hon bland annat då.

https://www.instagram.com/p/Cgemkh6Ky2U/

I ett nytt inlägg på Instagram berättar sångaren nu att hon fortfarande lever med efterverkningar sedan fallet – i form av ont i rumpan.

”Har fortfarande så ont i häcken, i muskelfästet från fallet på stranden på one wheel. Det är inte förrän man får ont man förstår vikten av en hälsosam kropp”, skriver hon.

Hon skriver även att hon bävar inför en röntgentid hon har inbokad.

”Ska in på röntgen vilken dag som helt. Rädd att jag slitit av några muskelfästen. Hur ’rehabar’ man det?”, frågar hon sig i sitt inlägg.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.