Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carolas oväntade samarbete med Zara Larsson – bilden visar

Nu gör Zara Larsson och Carola Häggkvist ett minst sagt oväntat samarbete.
Foto: Privat.
I början av augusti intar Zara Larsson Gröna Lund, när hon gör sin ”Late night concert” på nöjesfältet.
Foto: BILLY BENNIGHT / SIPA USA/IBL
Nu står det klart att Carola medverkar i Zara Larssons show.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Den ena är Sveriges största stjärna utomlands, den andra har närmare 40 år som artist i ryggen.

Nu gör Zara Larsson och Carola Häggkvist ett minst sagt oväntat samarbete.

– Ja, jag kan bekräfta att Carola medverkar i Zara Larssons ”Late night concert”, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4.

I början av augusti intar Zara Larsson Gröna Lund, när hon gör sin ”Late night concert” på nöjesfältet. De tv-sända konserterna från ett tomt Gröna Lund är ett koncept som kommit till under coronapandemin, för att uppehålla livemusik när det inte går att samla folkmassor i vanliga konsertpubliker. ”Late night concert” – som sänds på TV4 – har tidigare gästats av artister som Petra Marklund, Vargas & Llagola och Miriam Bryant, och säsongen avslutas nu med Zara Larsson.

Konsertsommarens stjärnklaraste duo

Även tidigare artister har haft med gäster i sina framträdanden, men Zara Larsson och Carola Häggkvist är helt klart konsertsommarens stjärnklaraste duo.

– Ja, jag kan bekräfta att Carola medverkar i Zara Larssons ”Late night concert” men exakta detaljer får vi återkomma om längre fram, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4.

Artisterna fångade på bild

På en bild från inspelningsdagen syns Zara Larsson och Carola Häggkvist stå tillsammans på Gröna Lunds stora scen – Larsson klädd i svart tröja med grafiska tryck, och Carola iklädd en vit kappa.

Zara Larsson släppte nya singeln ”Love me land” tidigare i juli, medan Carola håller coronavänliga minikonserter med bara 50 personer i publiken under sommaren.

Artisten känner pressen av höga förväntningar

Zara Larsson öppnar upp.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.