Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carolas ord om Jimmy – efter kärlekstvivlet

Tidigare har artisten uttryckt sig kryptiskt om framtiden tillsammans med Jimmy Källqvist.Foto: MICHAELA HASANOVIC EXPRESSEN
Jimmy Källqvist och Carola Häggkvist poserar inför Grammisgalan 2016.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Carola Häggkvist visar upp kärleken till Jimmy Källqvists efter tvivlen. 

Artisten skriver om sina känslor till pojkvännen - och avslöjar också ett nytt hemligt projekt.

"Den här helgen har jag lovebombat den här killen", skriver Carola. 

Kärleken mellan Carola Häggkvist och hennes Jimmy Källqvist verkar spira.

I ett skämtsamt Instagram-inlägg, där paret poserar kind mot kind och där han har röda pilar pålagda i ansiktet, skriver Carola Häggkvist:

”Den här helgen har jag lovebombat den här killen...'Bara för att'! Så här glad blev han. Hi hi”.

Tidigare har artisten uttryckt sig mer kryptiskt om framtiden tillsammans med Jimmy Källqvist:

”Vi är särbos och kommer inte flytta ihop förrän vi är förlovade och är där att vi vill satsa hela vägen tillsammans med integritet och respekt för varandras värderingar och även olikheter”, skrev Carola på Instagram och fortsatte:

”Utan ring inga förpliktelser eller ansvar. Vi måste se att vi kan mötas, förstå varandra i goda och onda dagar, kunna lyfta varandra och bli det bästa för varandra innan ett eventuellt gemensamt boende blir aktuellt”.

 

LÄS MER: Carolas osäkra framtid med Jimmy 

 

Carola Häggkvist öppnade också sitt hjärta och förklarade för sina fans att framtiden med Jimmy Källqvist inte alls är huggen i sten.

”Även om vi upplevt mycket fint, vackert och lycka tillsammans så är vi inte riktigt framme vid målet än. Och kanske är det så att vi inte kommer dit tillsammans trots allt gott vi fått varit med om? Kanske får vi vara glada och tacksamma för allt vi fick dela och uppleva tillsammans dessa år, med viss sorg också så klart då man alltid önskar att det skall vara stark kärlek livet ut”, skriver hon.

Carola Häggkvist skrev vidare:

”Vi får se om ögon kan öppnas och nytt liv kan slå rot för en ännu djupare kärleksrelation. Om inte så är jag glad över vår tid vi fick och som vi gjorde något gott av”.

 

LÄS MER: Carolas livsändring – nu lämnar hon huset 

 

Kontrakt med en av de största tv-kanalerna

Samtidigt avslöjar Carola Häggkvist att hon inom kort kommer kunna skriva upp ytterligare ett jobb på sitt redan digra cv: hon ska bli tv-stjärna.

Carola Häggkvist ska, enligt inlägget, få ett eget tv-program. I pausen i matchen mellan Sverige och Sydkorea skriver hon:

”Det är nu man kan passa på att lägga ut hemliga inlägg som väldigt få kommer läsa ändå!... Som tex att jag snart kommer signa ett kontrakt för en av Sveriges största tv-kanaler för en exklusiv programserie utanför landet”.

– Jag såg inlägget hon hade lagt ut i går, det kan ligga någonting bakom det. Tyvärr kan jag inte säga mer just nu. Jag får inte och kan inte göra det än så länge. Det är massa roligt på gång, säger Carolas presskontakt Linn Westlund. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.