Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carolas markering mot kärleken Jimmy, 48

Carola Häggkvist sjunger och Jimmy Källqvist spelar ståbas när artisten bjuder in till föreställningen "Jul med Carola" i träladan i Steninge Slottsby norr om Stockholm.Foto: Karin Sörbring
Foto: Karin Sörbring
Foto: Karin Sörbring
Foto: Karin Sörbring
Carola HäggkvistFoto: TOR GUNNAR BERLAND / STELLA PICTURES TOR GUNNAR BERLAND
Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist
1 / 7

STENINGE SLOTTSBY. Carola Häggkvist har bytt villatillvaron i Bromma mot ett nytt livsprojekt norr om Stockholm.

Men pojkvännen Jimmy Källqvist har inte blivit sambo i samband med flytten – än så länge är paret särbos.

– Vi är inte där än att det är läge att flytta ihop och ta det vidare. Det är lite svårt att veta hur mycket tid man ska ge det, säger julshowaktuella Carola.

Det var i våras som Carola Häggkvist, 52, flyttade med sin familj till Steninge Slottsby utanför Sigtuna, 25 minuters bilväg norr om Stockholm.

I närheten av Carolas bostad renoveras nu den byggnad där hon planerar en rad olika projekt. I vinter kommer artisten att köra sex stycken 1,5-timmesföreställningar av showen "Jul med Carola".

https://www.instagram.com/p/BhL633olsbk/?hl=sv&taken-by=carolaofficiell

Pojkvännen Jimmy Källqvist, 48, har köpt en tomt intill Carolas bostad – men än så länge är de särbos.

Carola har tidigare deklarerat att hon och Jimmy Källqvist inte kommer att flytta ihop förrän de är förlovade. Enligt artisten har paret ännu inte nått därhän att de beslutat sig för att satsa hela vägen tillsammans.

– Vi är inte där än att det är läge att flytta ihop och ta det vidare. Det är lite svårt att veta hur mycket tid man ska ge det. Och vad krävs för att vi ska nå dit? säger Carola.

Vad är det som saknas för att ni ska komma dithän?

– Båda är upptagna. Och det man behöver jobba på eller utvecklas i det tar man inte alltid tag i. Så är det för många par. Det vore fantastiskt om man kunde ägna lite mer energi åt att renovera en relation och bygga de hörnstenarna.

– Många kvinnor är entreprenörer och projektledare, men vi starka och kreativa kvinnor vill också kunna få vara svaga ibland. Och männen behövs.

– Det blir en intressant fortsättning. Vi båda mår väldigt bra och vi har en jättefin ton med varandra. Vi har en ärlighet som är jättefin. Det känns ändå vuxet. Man får lyssna in varandra också och sedan får vi se hur mycket mer tid man ska ge det.

 

https://www.instagram.com/p/BojCNs7lI5Z/?hl=sv&taken-by=carolaofficiell

Noppe Lewenhaupt introducerade Carola för Steninge Slottsby

Det var på en av vännen Noppe Lewenhaupts födelsedagsfester som Carola för första gången hörde talas om Steninge Slottsby. Friherre Per Taube berättade då om stenladan intill familjen Taubes hem Steninge Slott.

– Jag tittade på stenladan, men frågade Per om det inte fanns någonting ruffigare. Då föll valet på den här träladan, förklarar Carola. 

Och hon stortrivs i sitt nya samhälle.

– I´m a countrygirl. Här får jag plats med min hoj och min husbil. Det är otroligt vackert här och jag har sett många par förlova sig på bryggan där jag själv går och badar, säger Carola.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.