Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Carolas lyxliv i Sydafrika – nu visar hon upp drömvillan

Villan i Sydafrika ligger Carola varmt om hjärtat.
Carola Häggkvist visar egna bilder från sitt hem i Sydafrika.
Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Foto: OLLE SPORRONG

Carola älskar Sydafrika – och har en villa där tillsammans med pojkvännen.

Nu när sonen Amadeus är i landet på egna äventyr passar artisten på att ge en inblick i sitt drömliv.

”Som jag älskar denna plats på jorden, landet, människorna." skriver Carola på Instagram.

Carola Häggkvist, 52, och pojkvännen Jimmy Källqvist, 47, köpte ett hus i Hout Bay utanför Kapstaden i Sydafrika 2016.

Nu visar sångerskan upp bilder på Instagram från drömhuset – som ligger henne varmt om hjärtat.

”En stor del av mig är här just nu.. inte bara i tanken utan fysiskt, vid kvällssolen mellan berg i Cape Town då min son Amadeus & vän åkte ned till vårt lilla hem Sydafrika i förrgår!” skriver Carola i bildtexten på sociala medier och fortsätter:

”Som jag älskar denna plats på jorden, landet, människorna. Nu ska de få upptäcka landet själva (med lite hjälp av våra vänner som är bosatta i CT.)”

Carolas son Amadeus upptäcker Sydafrika

Artistens son Amadeus med vän kommer inte bara att semestra i Kapstaden, de engagerar sig även i välgörenhet genom att bland annat dela ut fotbollsskor till barn i kåkstaden bredvid Carolas lyxvilla.

Att engagera sig ideellt utomlands är något artisten råder fler att göra.

”Den glädjen och känslan hos både givaren och mottagaren är Liv. Att känna sig sedd och ihågkommen och att smaka på sötman av att kunna ge!” skriver Carola.

https://www.instagram.com/p/BrCraRFBNal/

Artisten förälskade sig i landet redan 1994, och är lycklig över att sonen delar hennes intresse. Men till skillnad från Amadeus dagar i solen är det vila som gäller för Carola – efter hektiska dagar med konserter och inspelningar.

”Svullna mandlar och lite feber kom som ett brev på posten när sista tonen var sjungen. Men bättre nu än innan!! Nu får jag faktiskt vila några dagar innan Tv i Norge.” skriver Carola på Instagram och tillägger:

”Så tacksam just nu. Andas och smider lite framtidsplaner.. såklart.”

Carola köpte lyxvillan i april 2016 och affären gick loss på 5,9 miljoner sydafrikanska rand, motsvarande 3,2 miljoner kronor.

Familjen har 218 kvadratmeter att dela på, fördelat på tre sovrum och ett vardagsrum. Bostaden har även en tomt på 514 kvadratmeter inklusive garage med platser för två bilar. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.