Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Carolas krav för "Let's dance"

Carola Häggkvist.
Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN
Tilde de Paula Eby och David Hellenius i "Let's dance"
Foto: OLLE SPORRONG

Sångerskan Carola Häggkvist skulle gärna vara med i "Let's dance" – men ställer krav.

– Jag är inte lättköpt, säger hon till Aftonbladet

Samtidigt kan en operation sätta stopp för hennes medverkan.

Carola Häggkvist, 51, är en av Sveriges mest uppskattade artister och är nu aktuell med nya låten "Til' the end" som hon framförde på "Världens barn"-galan på fredagen. 

I en intervju med Aftonbladet berättar hon om sina karriärplaner och att hon har mycket på gång. Carola Häggkvist berättar att hon har fått många förfrågningar om att vara med i "Let's dance", men att en operation kan sätta stopp för hennes medverkan.

Carola Häggkvist på Världens Barn-galan
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

– Det skulle vara en jättebra diet men jag har problem med knät. Ledbandet är av och jag borde operera mig först. Men det tar lång tid med rehab. Risken om jag dansar är att jag får ont och inte kan göra alla rörelser. Jag hade gärna varit i bättte shape än vad jag är, säger Carola till tidningen.

LÄS MER: Carolas verkliga relation med Runar – nu berättar hon 

Carola skadade sig i "Så mycket bättre"

Det var under "Så mycket bättre" som Carola Häggkvist skadade sig illa redan under första dagen. Deltagarna spelade cricket och Carola föll illa – högra knät vred sig och hon slet av ett ledband samt skadade menisken.

– Men jag älskar ju att dansa. Sen ser ju armarna, när man är över 50 år, inte toppen ut i tv. Samtidigt kan man bjuda på det också, att jag inte är i toppform, säger Carola Häggkvist till Aftonbladet. 

LÄS MER: Därför måste Carola och Jimmy leva i sär 

På frågan om vad som krävs för att tacka ja, säger Carola: 

– Det är upp till dem, det beror på vad de lägger upp för deal. Jag är inte lättköpt, men jag vill inte göra något för pengar, utan måste känna att det är det jag vill, säger hon till Aftonbladet.

Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist.
Foto: OLLE SPORRONG

Carola Häggkvist: "Bor vi ihop så har jag lust att förlova mig"

Carola berättade nyligen i Expressen om att hon gärna vill gifta sig med pojkvännen Jimmy Källqvist. Paret äger ett hus i Sydafrika, men lever som särbor i Sverige.

LÄS MER: Carola Häggkvist: Jag vill undvika operation

– Ja, ja! Bor vi ihop så har jag lust att förlova mig. Om jag flyttar ihop med någon vill jag vara förlovad. Det är självklart, men det är klart, jag har definitivt blivit lite försiktig. Sedan skulle det vara fantastiskt att göra det för barnens skull, säger Carola Häggkvist till Expressen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.