Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Carolas härliga resa – till Perrelli och Wahlgren

Carolas nya insikt i livet – vändningen
Carola tog med sig dottern Zoe och reste till Spanien över läslovet.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Carola köpte tidigare under hösten en ny lägenhet i Stockholms innerstad.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN

Under läslovsveckan har flera svenska kändisar begett sig söderut för att slappna av och semestra.

En av dem är Carola Häggkvist – som tillsammans med dottern Zoe hann med att besöka både Pernilla Wahlgren och Charlotte Perrelli i Marbella.

”Ibland lyckas vi inte få till det och träffas, upptagna på olika håll. Men sååå värdefullt när vi väl ses,” skriver Perrelli till ett gäng bilder på de båda schlagerdrottningarna på Instagram.

Carola Häggkvist, 56, har ett par härliga veckor bakom sig. Nyligen köpte hon en lägenhet i Stockholms innerstad och kort därefter fick hon fira allsvenskt avancemang med sonen Amadeus Sögaard, 24, som blev klar för spel i Sveriges högsta serie i fotboll med Brommapojkarna i slutet på oktober.

Men inte nog med det. Den senaste veckan har man kunnat följa artistens och dottern Zoes, 13, härliga resa i Spanien.

Precis som många andra svenska barn och föräldrar har de tagit tillfället i akt att resa till varmare breddgrader på läslovet.

Under veckan har de hunnit med att besöka både Pernilla Wahlgren och hennes ”Casa piña” och Charlotte Perrelli i Marbella.

”Som jag uppskattar dessa kvällar! Att kunna sitta ute i bara T-shirt hela kvällen och njuta av värmen i luften tillsammans med alla härliga vänner här i Spanien,” skriver Pernilla Wahlgren i ett inlägg på Instagram där både Carola och Zoe syns bland bilderna.

https://www.instagram.com/p/Ckf_c9Qq5l4/?hidecaption=true

Charlotte Perrelli publicerade även hon ett gäng bilder med Carola, där de två schlagerfantasterna stod badberedda framför en pool.

”Ibland lyckas vi inte få till det och träffas, upptagna på olika håll. Men sååå värdefullt när vi väl ses. Love you dearest och nu kanske det blir oftare!”, skriver Perrelli på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CkihuukIiZb/?hidecaption=true

Carola Häggkvist ville inte hon vara sämre, utan publicerade själv flertalet bilder under fredagen.

”Vi har det så bra här just nu och träffar på massa nya sköna vänner nästan varje dag! Och självklart har jag badat i havet också.. Vatten ska va kallt tänker jag..”

https://www.instagram.com/p/Ckg_clIq7iT/?hidecaption=true

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.