Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carolas glädjerus – kastar kläderna: ”Vild och galen”

Carola Häggkvist är tillbaka från semestern. Mitt i arbetandet inför den kommande spelningen får hon ett besked som får henne att kasta kläderna.
Carola Häggkvist har tidigare berättat att hon gärna kastar av sig baddräkten när det vankas bad.
Foto: SKÄRMDUMP / INSTAGRAM
Carola sa för en tid sedan att sonen, Amadeus, har bättre röst än henne själv.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Carola Häggkvist njuter av sommaren till fullo – både med och utan kläder.

Artisten har nåtts av ett glädjebesked som fått henne att kasta kläderna. Men vad som fick henne att gå loss är ännu oklart. 

”Lite vild och galen kan väl jag också få bli mitt i sommaren”, skriver hon på Instagram.

Efter att ha gått in i väggen under våren valde Carola Häggkvist, 54, att hoppa av ”Let's Dance”. Under sommaren har hon laddat batterierna på bland annat Gotland och i Kroatien.

”Kan knappt komma ihåg då jag var ledig på det här sättet! Så avkopplande. Att få vara nära havet, med vänner, i sol & regn, bastubad och glada skratt, solnedgångar och goda samtal”, skrev hon på Instagram då.

Semestern verkar ha gjort susen. Samtidigt som sonen Amadeus gör succé med sin nya singel, ”Lovers”, har Carola Häggkvist gjort framträdande hos kungafamiljen och allsångspubliken. Nu arbetar hon febrilt med förberedelserna inför hennes kommande konsert.

”Wohoo! Nu händer det – fick precis ett glädjande besked mitt i värmeböljan då jag satt och signerade alla 500 korten till alla i publiken som kommer den 14 augusti”, skriver hon på Instagram.

Den folkkära artisten berättade för en tid sedan, att mor och son inte har några planer på att släppa musik ihop. Just nu verkar det heller finnas någon tid för det.

– Vi låter riktigt bra ihop när vi sjunger. Jag lägger stämma ibland på hans grejer. Då låter det som en röst nästan, fast han sjunger mycket bättre än jag.

Angående det kryptiska glädjebeskedet meddelar hon sina följare att ”håll er uppdaterad för nyheten”.
Foto: SKÄRMDUMP / INSTAGRAM
Efter en tuff vår har Carola laddat batterierna med cykelsemester på Gotland...
Foto: SKÄRMDUMP / INSTAGRAM
..och seglarsemester i Kroatien.
Foto: Privat / Instagram
Hon har även hunnit med att fira den åländske affärsmannen, Anders Wiklöf, som fyllde 75 år nyligen. Här tillsammans med Lasse Berghagen.
Foto: Pontus Höök

Nakenchocken

Semestern har, förutom avkoppling, inneburit mycket sol och bad. För Expressen berättar hon att hon älskar att bada – gärna naket.

– Jag badar i kallt och varmt, jag badar ofta, med och utan baddräkt, säger hon och fortsätter berätta om sitt smultronställe. 

– Det är ju i skärgården, det kan vara vilken klippa som helst. Det är att komma nära vattenytan. Att våga ta ett nakenbad.

Vad för typ av glädjebesked som Carola Häggkvist har nåtts av är ännu oklart. Det är uppenbart att det har gjort henne mycket lycklig. Händerna är högt upp i skyn och kläderna har förpassats till marken. 

”Blev så här glad i min trädgård. Lite vild och galen kan väl jag också få bli mitt i sommaren med bara fåglarna som flög förbi”, skriver hon till bilden på Instagram.

Hon meddelar sina följare att man snart ska få reda på mer. 

”Håll er uppdaterad för nyheten.. Obs! Anki fotograferade. Denna bild var dock den som visade minst.”

https://www.instagram.com/p/CR1v2NvBxe4/?utm_source=ig_web_copy_link

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.