Carolas galna attack

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Hon svingar den stora plantan rakt ut i publiken. Jag kände mig bara vild och galen, förklarar Carola för Expressen.
Foto: PATRICK

Carolas galna utspel chockade allsångspubliken och tv-tittarna. Hon ryckte upp en blomsterplanta med jord och rötter  och kastade ut den på publiken.

 Jag kände mig bara vild och glad, säger Carola till Expressen.

Nu får hon kritik från tv-tittare  och Elena Paparizou.BILDSPECIAL: Carolas blomattack

De båda schlagerdrottningarna Carola, 38, och Elena Paparizou, 23, möttes för första gången på scen under gårdagens "Allsång på Skansen"  när de gjorde en bejublad duett på Abbas "Waterloo".

Rev upp planta

 Men det alla pratade om efter sändningen var inte deras uppträdande  utan Carolas oväntade tilltag under låten "Genom allt". Tv-tittarna kunde se hur hon plötsligt rev upp en blomsterplanta ur en kruka på Solliden- scenen. Sedan kastade hon plantan  med rötter och jord  på publiken. Diana Holmgren, 22, träffades i ansiktet, och hennes ljusrosa kläder blev ordentligt nersmutsade av jorden. - Det gjorde inte ont i alla fall, säger Diana Holmgren när Expressen träffar henne efteråt. Diana är ett stort Carola-fan och säger att hon kommer att spara blommorna som ett minne. Senare i låten hoppade Carola ner från scenen för att hälsa på sina fans. Då ramlade hon  och skrapade upp knäna så de blev blodiga. - Men nu mår hon bra. Hon var helt klart extra laddad i kväll, säger Carolas agent Ulrika Hammar.

"Slakt på blommor"

 Carolas energiska show var det stora samtalsämnet när tv-kamerorna hade slocknat. Under extranumren skämtade Elena Paparizou och Anders Lundin friskt på hennes bekostnad. - Jag såg en blomma fara och flyga här, sa Elena. - Ja, det har varit en slakt på blommor här. Carola ryckte upp en hel trädgårdsanläggning och slängde ut den, svarade Anders Lundin.

"Kände mig vild och glad"

 Efter sändningen stannade alla artister och pratade med medierna  utom Carola, som genast lämnade Skansen i sin egen bil. Expressen fick en pratstund med henne när hon stannade till och skrev autografer till fansen. Varför kastade du blomman på publiken? - Jag kände mig bara vild och glad, säger Carola. Varför åker du redan nu? - Det ser du väl? Jag skriver autografer. Jag gör mitt jobb, och nu är det gjort. Elena Paparizou säger efteråt till Expressen att hon skulle ha skött incidenten annorlunda. - Om jag hade råkat kasta ut en blomma på samma sätt skulle jag ha sagt förlåt. Den där tjejen som träffades kommer att minnas den här kvällen för resten av sitt liv, säger hon.

FAKTA

För jäkligt gjort, Carola!

Tittarna reagerade på Carolas uppträdande i går i "Allsång på Skansen" och mejlade Expressen.
Här är några reaktioner:

Herrejösses
Ursäkta mig, men såg jag fel? Slängde Carola en marguriter (blomma) på en tjej i publiken? Herrejösses!!!! /Mikael

Lågt, Carola!
Jag tyckte Carola bar sig fult åt emot åhörarna.
Att slita upp en blomma från krukan och slänga ner i bland publiken var LÅGT av dej, Carola.
För övrigt var det ett förtjusande program/Anders tar sig.
Hurra! /Christina & Ove

Någon skadad?
"Allsång på Skansen" avslutades med en sång av Carola.
Vi fick se en speedad sångerska som började sångnumret med att slita upp en blomma med rötterna och tillhörande jordklumpar och kasta densamma rakt ut i publikhavet, blev någon skadad? Betalar Skansen tvättnotan? Att börja sången i forte och avsluta i crescendo är inte vad vi lyssnare är vana vid, var fanns den balanserade proffsiga Carola? Semester är nog behövligt för var och en.
/Carola-beundrare.

För jäkligt
För jäkligt av Carola att dra upp blommor och slänga ut.
/Ola

Dålig stil
Hej! Tycker att Allsång på Skansen är ett mycket trevligt program.
Det jag däremot regerade på var när Carola sliter upp en blomma ur planteringen.
Trodde hon var en vuxen människa men inte.
Som den DIVA hon är så tror hon kanske att det var ok.
Tycker synd om tjejen i publiken som fick blomman och all jord.
Mycket dålig stil att göra en sån grej i tv när barn och ungdomar ser på.
Gör artister så tror ju barn och ungdomar att det är helt ok.
Alla minus till Carola.
/MVH Louise, Öland

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.