Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Carola berättar om flörten i ladan: ”Jättecharmigt”

Carola Häggkvist och Tobias Karlsson tävlar i ”Let's dance”.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES/ROBERT EKLUND ROBERT EKLUND
Carola söker kärlek på nätet.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES/ROBERT EKLUND ROBERT EKLUND

Carola Häggkvist är singel sedan uppbrottet med Jimmy Källqvist i slutet av 2019 men hon har tidigare berättat att hon är redo att hitta kärleken på nytt. 

Nu avslöjar superstjärnan att hon har haft en flört med en man som hjälpte henne tömma ladan hemma i Sigtuna.

– Det tycker jag var jättecharmigt, han hade stor potential, säger Carola Häggkvist.

Carola Häggkvist, 54, är redo för kärlek och har tidigare berättat att hon har prövat på dejtingappen Tinder. 

– Man vill ju liksom ha the real deal och det kanske kommer, men det vet man aldrig. Det kanske kommer på en massa konstiga sätt som man inte har någon aning om, berättade hon i ”Nyhetsmorgon” i december. 

Nu berättar Carola Häggkvist, som är aktuell i årets upplaga av TV4:s ”Let's dance”, att hon har haft en flört med en man som hjälpte henne i slottsladan. 

– Det var ju faktiskt en kille som kom och hjälpte till i ladan när vi skulle tömma. Det tycker jag var jättecharmigt, han hade stor potential, ett litet tag. Till jag kände: jag hinner inte engagera mig mer, eftersom det inte var kanske hundra procent engagemang från mig. Så då rann det ut i sanden. Vi hann aldrig på något sätt bli romantiska eller ha någon dejt, säger Carola Häggkvist. 

Men stjärnans jakt på kärlek fortsätter.

– Jag försöker att finna kärleken på nätet, det kräver ju liksom sitt engagemang och sin tid, säger hon.

Carola har varit singel sedan uppbrottet med Jimmy i slutet av 2019.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Carolas dejtingliv

När en superstjärna som Carola Häggkvist ger sig ut på dejtingappar som Tinder kan det lätt bli en del uppståndelse. Hon har till och med få ta till hjälp för att rensa bland alla intressenter.

– Nu har jag fått hjälp av en väninna och rensade bort tusentals, hon sa ”här får du topp hundra”. Så jag har rensat bland de här hundra. Det måste svänga, det måste vara lite skönt, säger Carola Häggkvist.

Men Carola har en idé:

– Jag skojade förut att det är en lång kö utanför hotellet. Men det är inte upp till mitt rum utan man ska ha ett kösystem nere i foajén och så får receptionisterna hjälpa mig och sortera, säger hon med glimten i ögat.

Tajmingen rätt för ”Let's dance”

Carola Häggkvist dansar i säsongens ”Let's dance” tillsammans med proffsdansaren Tobias Karlsson.

Och det är inte första gången som hon har fått frågan om att medverka i programmet. Men den här gången var tajmingen rätt.

– Jag tror att det är viktigt i de här tiderna att få glädja sig över olika saker. Och att dansen faktiskt är viktig, även om du bara är själv eller med din partner eller din familj. Att som jag brukar göra med min dotter sätta på hög volym i köket och faktiskt dansa loss, säger Carola Häggkvist. 


Carolas känslor inför dansen – tillägnar speciella året

Har du hittat kärleken på en app?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.