Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Carolas familjelycka – bilderna inifrån hemmet

Foto: Karin Törnblom / IBL
Carolas hus från ett tidigare tillfälle.

”Slott” – just det ordet fick Carola Häggkvist till sig av Gud när hon skulle välja nytt hem. 

Nu berättar hon om fina stunden med sin son och visar upp inredningen i huset. 

”Det är alltid en skön frid och ro som sänker sig när Amadeus är i huset”, skriver artisten på Instagram. 

Att Carola Häggkvist, 55, bor i en slottspark var något som bara kom till henne från Gud. 

– När Amadeus slutade i Brommapojkarna var jag klar med Bromma. Jag frågade Gud: Vart ska vi flytta härnäst? Vet du vilket ord jag fick? Slott. Oh my God, tänkte jag. Hur ska jag ha råd med ett slott? Sedan kom jag ut till Steninge och blev förälskad. Här vill jag ha mina julkonserter. Jag känner dem som äger slottet, och tills vidare hyr jag det här huset, har hon berättat för Vi i Villa. 

Från huset i Steninge Slottspark delar hon med sig av den fina utsikten över sjön och bilder på de stora grindarna när hon kör in på Instagram. Och nu berättar hon hur fint det är när sonen Amadeus Sögaard, 24, är hemma. 

”Det är alltid en skön frid och ro som sänker sig när Amadeus är i huset. Love love love. Här jobbar han på några nya låtar som låter helt outstanding bra!”, skriver Carola på Instagram. 

https://www.instagram.com/p/CbLYUfKs_6f/?utm_source=ig_web_copy_link

Detaljerna från hemmet

Men hon delar också med sig av inredningsdetaljer från sitt hem. Sonen sitter i en soffa och de spröjsade, stora fönstren släpper in ljus i vardagsrummet. Vid det ena står en flygel och i taket hänger en stor krans av växter. På en annan bild får en mockaskjorta med fransar agera inredningsdetalj och en stor blomma tar stor plats i rummet. 

”Snart är det dags att krypa till kojs.. vaknade 02.30 inatt. Måste vila tanken från allt brus och lyssna inåt och uppåt”, skriver Carola Häggkvist på Instagram. 

Carola inför populära SVT-programmet: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.