Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carolas ärliga erkännande om relationen med Jimmy

Carola om att ha en relation med en kvinna
Carola berättar i ett inlägg på Instagram om relationen med Jimmy Källqvist. Foto: OLLE SPORRONG
Carola uppgav i november att hon och Jimmy endast var vänner. I det nya inlägget på Instagram berättar hon att parets relation sett ut så sedan början av 2019. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
”Zoe mår bra och J finns där i en slags fadersroll som hon behöver”, skriver Carola.Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL BILDBYRÅ / IBL

Carola Häggkvist berättade nyligen att hon och Jimmy Källqvist nu mer lever som vänner.

I ett nytt ärligt inlägg på Instagram berättar hon nu mer om deras relation:

”Vi har bara givit varann väldigt mycket tid då vi även arbetat och musicerat tillsammans. Zoe mår bra och J finns där i en slags fadersroll som hon behöver”, skriver hon.

Det var i slutet av november som artisten Carola berättade att hon och tidigare kärleken Jimmy Källqvist inte längre var ett kärlekspar.

– Det är lite på is, förklarade hon då för Expressen och berättade att hon och Källqvist snarare hade en bra vänskapsrelation. 

I ett inlägg på Instagram väljer Carola nu att utveckla relationsstatusen med Jimmy Källqvist.

”J & jag har inte varit ett par sedan i början av det här året-19. Så för oss är det lite ’old news’ när det nu kommer ut att vi bara är vänner!”, skriver hon.

Carola uppger även att hon just nu befinner sig nere i sitt hus i Sydafrika, och att hemmet är något hon delar med Jimmy Källqvist.

”Det funkar fint och vi har aldrig haft något mer gemensamt än just huset i Sydafrika. Inte bott tillsammans hemma eller varit förlovade eller gifta”.

Berättar om Jimmys fadersroll 

Artisten, just nu aktuell med sitt eget tv-program ”Carolas advent” och sina julkonserter vid hemmet i Steninge fortsätter:

”Vi har bara givit varann väldigt mycket tid då vi även arbetat och musicerat tillsammans. Zoe mår bra och J finns där i en slags fadersroll som hon behöver”, skriver hon följt av en hjärtemoji. 

Carola befinner sig i Sydafrika där hon ska ska fira jul med dottern Zoe och sonen Amadeus, som även har sin flickvän med sig. 

Jimmy Källqvist kommer inte att var där under julen men kommer trots allt att dyka upp under mellandagarna.

– Jimmy och hans mamma kommer ner till nyår. Så det blir ganska många i huset, berättade Carola för Expressen i november.

https://www.instagram.com/p/B6SWIsNhRJa/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.