Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Carola visar upp blåmärke från ”Stjärnorna på slottet”

Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Det verkar ha gått vilt till under den sista inspelningsdagen av ”Stjärnorna på slottet” för Carola.

Instagram visar hon upp ett stort blåmärke på sin arm.

”Sista ’natten’ med gänget och man åker så klart på en riktig klocka på armen”, skriver hon i inlägget.

Carola Häggkvist, 54, har befunnit sig på Bäckaskog slott under inspelningen av årets säsong av ”Stjärnorna på slottet” i SVT. 

På Instagram visar artisten upp ett stort blåmärke på armen som hon fått under den sista inspelningsdagen på slottet.

”Finn ett fel. Sista ’natten’ med gänget och man åker så klart på en riktig klocka på armen”, skriver Carola.

”Det svedde till lite grann”

Hon hintar om att blåmärket tillkommit smygandes under dagen efter en av stjärnornas fartfyllda aktiviteter. Men vad för aktivitet det gäller är hemligt.

”Det svedde till lite grann, sen kom bölden och lite senare färgpaletten. Ungefär likadana färger som min ögon make up! Ha ha .. Ingen fara med mig men skydden hade varit bra att ha på sig”, skriver hon.

Förutom Carola medverkar komikern och skådespelaren Per Andersson, ståupp-komikern Marika Carlsson, skådespelaren Grynet Molvig, journalisten och författaren David Lagercrantz i den 16:e upplagan av programmet där stjärnorna möts för att prata om sina liv.

”Stjärnorna på slottet” har premiär på nyårsdagen 2022 i SVT, och efter det får tittarna se vad som orsakade Carolas ruggiga blåmärke.


https://www.instagram.com/p/CQRPxjShP6j/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.