Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carola visar sin kärlek öppet – på Instagram

Här visar Carola upp kärleken Jimmy på Instagram.
"Jag är så lycklig i mitt liv just nu", skriver Carola Häggkvist.
Foto: /All Over Press
Carola är just nu ute på en slutsåld turné.
Foto: Olle Sporrong

Här är Carola och kärleken Jimmy.

Doreen Månssons Instagram visar sångerskan upp sin kärlekslycka öppet.

"Min kärlek Jimmy som är så mycket av allt det jag längtat efter att jag knappt tror det är sant", har sångerskan själv skrivit på sin blogg.

Carola Häggkvist, 45, har själv beskrivit sin lycka över det nya året - och inte minst kärleken i musikerkollegan Jimmy Källqvist, 44.

"Jag är så lycklig i mitt liv just nu. Tacksam till Gud, mina älskade barn, alla mina vänner och inte minst för min kärlek Jimmy som är så mycket av allt det jag längtat efter att jag knappt tror det är sant...!! Bättre än mina drömmar. Och då är det bra", skrev den folkkära sångerskan i sitt senaste blogginlägg i början av året.

Och nu har den första bilden på paret dykt upp. På tv-profilen Doreen Månssons Instagram sitter Carola i knät på kärleken och ger honom en puss, och Doreen beskriver hur de dricker afternoon tea.

Carola, som inledde sin turné i Helsingborg i slutet av januari, delar också kärleken till musiken med Jimmy, som spelar i hennes band.

Har varit en dröm"

- Det har varit en dröm för mig faktiskt, ett litet band där hemma. Man vill ju dela musiken. Sedan spelar också karln, mannen spelar inte bara bas utan också piano superbra. Jag bara: "I want this man. Wow, who is this man?", har hon sagt.

Efter turnépremiären skålade kärleksparet med varandra, och Carola beskrev känslan att ha Jimmy, som spelar bas, bredvid sig på scenen.

- Det är lite.., nytt. Jag blir nästan generad. Fast vi börjar bli varmare i kläderna, sa hon efter succéstarten och fortsatte på frågan om de delar bröllopssviten under turnéstoppen:

"Jag är en hård chef"

- Nej, så långt har vi inte kommit. Än. Det är "working time" ju. Jag är en hård chef (skratt).

Carola har 24 spelningar planerade under våren. Samtliga är slutsålda.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.