Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carolas förvåning – efter Sannas erkännande

Carola Häggkvist sjöng med när Sanna Nielsen sjöng på artistens låt ”Sanna vänner”.Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Carola Häggkvist.Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Carola Häggkvist gästade ”Allsång på skansen”-scenen för första gången på tre år.

När det var dags för allsång blev artisten ställd av programledaren Sanna Nielsens fråga, och fick fråga vad det var som gällde.

– Är det den vi ska ta, säger Carola Häggkvist i programmet.

Under premiären av årets ”Allsång på skansen” gästade sångerskan Carola Häggkvist, 52, programmet för första gången sedan 2016. Programledaren Sanna Nielsen uttrycker att hon ända sedan hon fick jobbet som allsångs-ledare önskat att ha just Carola Häggkvist som gäst och beskriver att hon känner sig ”starstrucked” av att nu ha sångerskan vid sin sida.

Carola Häggkvist ställd efter plötsliga frågan

Hon tar även tillfället i akt att dela med sig av ett av sina personliga barndomsminnen med artisten och sjunger en bit av Häggkvists låt ”Sanna vänner”.

– Så tänkte jag när jag var liten och stod hemma i mitt rosa flickrum att ”åh hon sjunger om mina vänner”, berättar Sanna Nielsen i programmet.

Carola Häggkvist sjunger med i låten, men när frågan om hon vill sjunga allsång sedan kommer blir hon ställd och undrar om planen är att det är den låten som ska sjungas.

– Är det den vi ska ta, frågar hon förvånat.

Varpå Sanna Nielsen svarar att det inte var planen men att hon gärna får sjunga den om hon vill.

– Nej, du får ta den om du vill men jag tror att vi har någon annan på lut, säger Sanna Nielsen efter missförståndet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.