Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carola säljer lyxtomten: ”Ingen har slagit till”

Carola Häggkvist säljer tomt – visar på Instagram
Foto: Instagram
På Instagram Story visar Carola Häggkvist nu också upp delar av tomten.Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Carola Häggkvist och expojkvännen Jimmy Källqvist köpte en tomt i Norrtälje för att bygga sina drömmars sommarhus.
Tomten med sjöutsikt ligger i Norrtälje, norr om Stockholm.
Mäklaren berättar att många är intresserade.
Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist gick skilda vägar förra året.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
1 / 7

Carola Häggkvist och expojkvännen Jimmy Källqvist köpte en tomt i Norrtälje för att bygga sina drömmars sommarhus.

Nu väljer artisten att sälja den obebygda tomten – men hittills har ingen nappat, skriver Norrtelje tidning.

– Vi har folk som hör av sig, men ingen som har slagit till än. Det är lite märkligt för det är en väldigt bra tomt med sjöutsikt mot Vätösundet, säger mäklaren Benny Forsius till tidningen.

Carola Häggkvist och exet Jimmy Källqvist bestämde sig för att köpa en tomt i Norrtälje för att bygga ett sommarhus tillsammans, och förra året slog de till på en vacker sjötomt.

Men paret hann aldrig göra slag i saken innan de gjorde slut, och nu är den obebyggda tomten till salu.

– Jag var inte med från början när Carola och hennes före detta kille bestämde sig för att sälja, så jag vet inte riktigt hur länge tomten har varit till salu, säger Benny Forsius, mäklare på Mäklarringen i Norrtälje, till Norrtelje tidning.

Men än är det ingen som har slagit till på den stora tomten sedan artisten lade upp den till försäljning tidigare under våren. Tomten, som är 2700 kvadratmeter stor, är till salu för 2 595 000 kronor. För den intresserade väntar dock ett stort jobb innan tomten kan stoltsera med ett sommarhus.

– Det har varit lite trögt över sommaren. Vi har folk som hör av sig, men ingen som har slagit till än. Det är lite märkligt för det är en väldigt bra tomt med sjöutsikt mot Vätösundet, säger mäklaren Benny Forsius.

Försöker sälja in huset på Instagram 

På Instagram Story visar Carola Häggkvist nu också upp delar av tomten, och taggar bilderna med den ansvarige mäklarens namn, för att få fler intresserade.

– Hej, nu står jag här vid en tomt som är till salu, jag och Jimmy har köpt, som är jättehärlig, där man kan gå ner och bada och som sträcker sig upp här. Där man kan bygga nytt, säger Carola i videoklippet och visar runt.

Hon fortsätter:

– Helt ljuvligt ställe mitt ute i Roslagen.

Expressen har sökt Carola Häggkvist.

Bilderna inifrån Jennifer Anistons miljonvilla

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.