Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carola provade brudklänningar

Carola provade brudklänningar åt sin väninna i Stockholm. Obs! Montage. Klänningarna på bilden har inget med artikeln att göra.

Som en stormvind for Carola och sonen Amadeus fram genom Stockholm på jakt efter en passande brudklänning. 

Men tills vidare får Carola enbart agera modell - väl vid altaret ska klänning bäras upp av hennes väninna.

Efter att ha missat förstaplatsen i Melodifestivalfinalen har Carola gott om tid över till annat. I dag kunde hon till exempel skymtas prova brudklänningar på affären Garamaj Bröllop & Fest vid Stureplansområdet i Stockholm.

 Expressen.se kan dock meddela att det inte är schlagerlegenden själv som går i giftastankar den här gången.

 Det är Carolas väninna som, bara dagar innan sitt bröllop i fjällen, drabbats av akut klädpanik - när klänningen kom från skräddaren passade den nämligen inte.

Carola stod modell

 – Hennes väninna hade beställt upp en klänning från Stockholm, som inte passade, säger Beatrice Eriksson på Carola musikproduktion till Expressen.

 Med bruden fast i fjällen var vännen Carola tvungen att rycka in och stå modell när en ny, passande klänning skulle tas fram.

 – Alla vänninorna är inkopplade på att hitta rätt klänning. Därför var Carola och Amadeus inne i bröllopsbutiken, säger Beatrice Eriksson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.