Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carola opereras efter problemen – artisten bars in av sonen

Carola berättar om operationen på Instagram.Foto: OLLE SPORRONG
Carola uppdaterar sina Instagram-följare från operationen. Foto: Instagram
Foto: Instagram
Efter en tids smärta i foten tvingas Carola Häggkvist nu till operation.Foto: Instagram

Carola Häggkvist har genomgått en operation i foten.

På Instagram delar artisten med sig av händelserna och visar hur sonen Amadeus bar henne uppför trapporna på väg hem.

"Allt gick bra på operationen även om den var både längre och mer påfrestande än jag hade väntat mig", skriver hon på Instagram. 

Artisten Carola Häggkvist, 51, har opererat foten efter att ha fått en utbuktning på lilltån.

– Hallux valgus fast på andra hållet. Här vid lilltån har det dykt upp någonting som måste bort, så jag får komma i skorna. Då kommer jag ligga några dagar. Eller jag vet inte hur många timmar, men en liten stund i alla fall, berättade hon i en video enligt Hänt. 

På Instagram har artisten sedan uppdaterat följarna om händelseförloppet – och lagt upp nya flera bilder och filmer under sjukhusbesöket.

Enligt Carola har problemen uppstått på grund av att hon gått med för trånga skor under många år.

"Allt gick bra på operationen även om den var både längre och mer påfrestande än jag hade väntat mig", skriver hon på Instagram.

Hon berättar att hon fick fylla på med bedövning för att lindra smärtan och obehaget under operationen.

"Jag var tvungen att stänga av och bara fokusera på andningen", skriver Carola i inlägget.

 

Pojkvännen fick vänta utanför

Med sig till sjukhuset hade Carola pojkvännen Jimmy Källqvist, 48, som stöd – men under själva ingreppet fick hon lämna kärleken utanför. 

"De på avdelningen hade aldrig sett en sådan glad patient förut och jag kände mig näst intill lite uppspelt och förväntansfull", berättar Carola och fortsätter:

"Jag är inte den oroliga typen och hade inte förberett mig på exakt hur allt skulle gå till och vad jag kunde förvänta mig."

https://www.instagram.com/p/BnUI4xJlMVE/?taken-by=carolaofficiell

 

Carola: "Tack min hjälte"

Efter operationen kunde Carola åka hem med sin familj och sonen Amadeus bar artisten uppför trapporna på grund av smärtorna i foten.  

"En bild säger ofta mer än 1000 ord! Och jag bad inte ens om det. Så stort av min son Amadeus som såg min smärta på väg uppför trapporna med dagsfärsk nyopererad fot att erbjuda sig bära mig. Först insisterade jag på att det skulle bli för tungt och att jag ’kunde själv’. Men då var han redan på väg att lyfta mig. Tack min hjälte!", skriver hon på Instagram.

Expressen har varit i kontakt med Carolas presskontakt Linn Westlund som hälsar att Carola mår bra.