Carola Häggkvist gjorde illa knät under inspelningen av "Så mycket bättre" 2014. Foto: OLLE SPORRONGCarola Häggkvist gjorde illa knät under inspelningen av "Så mycket bättre" 2014. Foto: OLLE SPORRONG
Carola Häggkvist gjorde illa knät under inspelningen av "Så mycket bättre" 2014. Foto: OLLE SPORRONG
Skadan spökar fortfarande. Foto: OLLE SPORRONGSkadan spökar fortfarande. Foto: OLLE SPORRONG
Skadan spökar fortfarande.  Foto: OLLE SPORRONG
Carola Häggkvist har skadat knät – men när hon skulle kyla ner benet blev skadan ännu värre. Foto: / MICHAELA HASANOVIC EXPRESSENCarola Häggkvist har skadat knät – men när hon skulle kyla ner benet blev skadan ännu värre. Foto: / MICHAELA HASANOVIC EXPRESSEN
Carola Häggkvist har skadat knät – men när hon skulle kyla ner benet blev skadan ännu värre.  Foto: / MICHAELA HASANOVIC EXPRESSEN

Carola i otäck olycka – varnar alla sina fans

Publicerad

Carola Häggkvist har skadat knät – men när hon skulle kyla ner benet blev skadan ännu värre. 

Kylan från ispaketet gjorde att knät köldskadades – nu visar stjärnan upp blåsorna i en bild på Instagram och skriver:

"Huden svullnade upp och jag vaknade upp på morgonkvisten och förstod att något var fel". Varning för starka bilder. 

Carola Häggkvist gjorde illa knät under inspelningen av "Så mycket bättre" 2014 – och skadan spökar fortfarande. 

Då hon uppträdde med showen "Stjärnklart" under torsdagen började knät göra ont igen – och Carola bestämde sig för att lägga ett förband med is. 

Det visade sig vara ett misstag. 

"Att läsa innehållsförteckningen INNAN är alltid bra! Gör alltså inte som mig. Köldskada blev det, med en cold pack i 15 min direkt mot huden", skriver Carola Häggkvist i ett inlägg via Instagram. 

En bild visar att artistens knä är täckt av flera stora blåsor. 

"Huden svullnade upp och jag vaknade upp på morgonkvisten och förstod att något var fel", skriver Carola i inlägget. 

https://www.instagram.com/p/BcVJn0_lM1r/?taken-by=carolaofficiell

Carola skadade sig under "Så mycket bättre" 

Expressen var på plats i Burgsvik då Carola Häggkvist skadade knät under inspelningen av 2014 års säsong av "Så mycket bättre". 

Deltagarna spelade cricket då stjärnans ben plötsligt vek sig. Hon blev liggande på marken i flera minuter och skrek av smärta. 

Här skadar sig Carola under inspelningen av "Så mycket bättre" 2014. Foto: OLLE SPORRONG

 

Stjärnan fick åka till sjukhus. Foto: OLLE SPORRONG

– Det bara vred sig. Man tror man är 18 år, sade Carola då. 

Efter skadan tvingades Carola Häggkvist uppsöka läkare och hennes medverkan fick tillfälligt avbrytas. 

Några veckor senare skrev Carola via sin blogg:

"Smärtan är nästan större nu än dagarna efter olyckan. Det är ostadigt och hoppar ur led så att säga efter att jag vred om knäet".

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag