Jimmy Källqvist och Carola. Foto: Olle SporrongJimmy Källqvist och Carola. Foto: Olle Sporrong

Jimmy Källqvist och Carola.

 Foto: Olle Sporrong
Carola med sonen Amadeus och dottern Zoe. Foto: Stefan SöderströmCarola med sonen Amadeus och dottern Zoe. Foto: Stefan Söderström

Carola med sonen Amadeus och dottern Zoe.

 Foto: Stefan Söderström

Carola hyllas för sin
bild med familjen

Publicerad

Carola har nu äntligen kommit fram till drömhuset i Sydafrika.

Där passade hon på att njuta av julen och solen med familjen.

– Hoppas din juldag och annandag har varit fin. Vi har haft en god familjedag, skriver artisten på Instagram.

Carola Häggkvist, 50, är nu framme vid sitt drömhus i Sydafrika, som hon köpt tillsammans med kärleken Jimmy Källqvist, 46.

– 1 dags fördröjning – ingen wifi i huset. Haha katastrof – eller inte. Better late than ever.

Artisten berättar att hon haft en god familjedag med både kyrkbesök, sushilunch, dopp i iskallt hav och solande.

– Och så riktigt god julmiddag hemma som Jimmy lagade ihop medan Amadeus tränade på gymmet och Zoe och jag dukade fint på bordet.

 

LÄS MER: Carola överraskad av Skavlans kärleksfråga

Firade med familjen

Dagen verkar ha tagit på artisten som sedan passade på att ta en välbehövlig vila.

– Nu stupar vi strax i säng igen. Kanske är det solen, luften eller vetskapen om vilan som gör att jag knappt hinner lägga huvudet på kudden förrän jag somnat.. Sant, skriver Carola på Instagram.

 

 

Carola hyllas för bilden

Fansen hyllar Carola för bilden från julfirandet.

 

LÄS MER: Därför köper Carola hus i Sydafrika

 

– Så härligt att se er. Hoppas att du får en trevlig dag. Här hemma är det storm o så. Stormen Urd har kommit hit. Håll i hatten för jag är fångad av en stormvind! !! Ha det bra God fortsättning, skriver en följare.

En annan skriver:

– Så fint foto på din familj, önskar god fortsättning.

Bilden har i skrivande stund gillats av 5 795 personer.

Parets hus ligger i fiskebyn Hout Bay, utanför Kapstaden.

– Jag har längtat efter ett eget hus i Sydafrika sedan mitt första besök 1994 – och nu har det blivit verklighet! Det är ett vitputsat hus som ligger i fiskebyn Hout Bay, strax utanför Kapstaden. Jag har köpt det tillsammans med min pojkvän Jimmy, och så fort skolan slutar åker vi ner tillsammans och firar jul med både svenska och sydafrikanska vänner. Eftersom det är sommar kommer vi att ha en fest vid poolen och en liten konsert under olivlunden, har Carola tidigare sagt till Vi i Villa.

Carolas plan är att tillbringa mer tid i Sydfarika

Planen är att tillbringa längre perioder i Sydafrika – för dottern Zoes skull.

Innan paret träffades berättade Carola, för Expressen, om sin längtan efter någon att dela livet med.

– Tänk dig så många singlar det är i Stockholm. Man går upp i jobbet, i barnen. Men egentligen är det, det handlar inte bara om det fysiska, om sex, utan om närheten och att få leva tillsammans. Få drömma tillsammans, dela livet. Den längtan har funnits i mig väldigt länge.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag