Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Carola Häggkvists tårar – efter stora livsbeslutet

Se mer om artisten i klippet ovan
Foto: MICHAELA HASANOVIC EXPRESSEN
Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES

En livsförändring som Carola Häggkvist länge dröm om.

Artistens val om att flytta ut på landet har till och med fått henne i tårar.

– Varje gång jag åker igenom grindarna till slottsparken får jag nypa mig själv i armen, säger Carola Häggkvist i en intervju med Icakuriren. 

Den folkkära artisten Carola Häggkvist, 52, flyttade i april förra året ut från villan i Bromma och in till ett nytt boende i Steninge Slottsby i Sigtuna. Det nybyggda området består av bostadsrätter, villor och radhus. Carola Häggkvist har från verandan utsikt över Mälaren och stormtrivs i sitt nya hem. Beslutet om att flytta ut från storstan var något som artisten länge hade drömt om. 

– Efter väldigt lång tid har äntligen drömmen om att flytta ut på landet blivit sann. Varje gång jag åker igenom grindarna till slottsparken får jag nypa mig själv i armen, säger Carola Häggkvist till Icakuriren. 

I tårar över boendet

Det lantliga boendet har till och med väckt så pass mycket känslor hos Carola Häggkvist att hon fällt tårar. Det var när hon var ute och cyklade med dottern Zoe, 10, som känslorna svämmade över.

– Häromdagen provcyklade jag och min dotter Zoe till hennes nya skola där hon börjar i höst. På vägen hem fällde jag en lyckotår, säger hon.

En sommar ute på turné

Men hur mycket tid som spenderas i hennes älskade hem i sommar återstår att se. Artisten har nämligen en fullspäckad sommar framför sig. Hela 22 konserter har hon inplanerade. Även pojkvännen Jimmy Källqvist ska ut på turné så paret kommer inte heller att få speciellt mycket tid tillsammans.   

– Det blev så helt enkelt, men han har hjälpt mig musikaliskt jättemycket med förberedelserna – han är en fantastiskt duktig musikant, berättar hon för Expressen vid tidigare tillfälle.  

Expressen har sökt Carola Häggkvist.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.