Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carola Häggkvists tårar – bryter ihop i folkvimlet

Carola Häggkvist började gråta till Tommy Nilssons sång.
Foto: INSTAGRAM
Tillsammans med Lasse Holm tittade hon på ”Diggiloo”.
Foto: INSTAGRAM
Tårarna rann längs artistens kinder.
Foto: INSTAGRAM
Lill-Babs hyllades när ”Diggiloo” besökte småländska Hok.
Foto: PERNILLA WAHLMAN / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB
Tommy Nilsson hyllade Lill-Babs.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: OLLE SPORRONG
1 / 8

Carola Häggkvist brast ut i tårar när hon besökte den populära sommarshowen "Diggiloo" på deras turnéstopp i Småländska Hok. 

Det var när artisterna framförde en fin hyllning till den folkkära artisten Barbro "Lill-Babs" Svensson som känslorna tog över för Carola Häggkvist. 

"Tårarna rinner.. Kärlek från Lasse Holm och mig." skriver sångerskan på Instagram. 

Carola Häggkvist, 51, besökte sommarshowen "Diggiloo" när den populära konserten hölls i tätorten Hok, i Småland. När artisterna framförde ett hyllningsnummer till Barbro "Lill-Babs" Svensson kunde inte Carola hålla tårarna borta. 

På scenen satt Tommy Nilsson, 58, före detta svärson till Barbro ”Lill-Babs” Svensson, och tittade på en storbildsskärm där det visades klipp från "Lill-Babs" konserter. Sedan framförde han en ballad som fick tårarna att rinna på Carola Häggkvist.

"Tårarna rinner.. Kärlek från Lasse Holm och mig." skriver sångerskan på sin Instagram

Carola Häggkvist sitter i publiken i sällskap av Lasse Holm och de båda artisterna såg tagna ut av hyllningen. Häggkvist bar stora mörka solglasögon och fick torka tårarna som rann längs kinderna.


LÄS MER: Tommys sorg – berättar om sista tiden med Lill-Babs 


Tommy Nilsson: "Känns bra att uppmärksamma"

Årets "Diggiloo"-konserter fokuserar på den senaste tidens dödsfall inom musikbranschen - Avicii, Jerry Williams och Barbro ”Lill-Babs” Svensson. Tommy Nilsson var tidigare gift med "Lill-Babs" dotter Malin Berghagen, och paret har två barn tillsammans. Nilsson har tidigare berättat för Expressen om sommarens hyllningar under "Diggiloo"-showerna. 

– Det känns bra att uppmärksamma dem. Det känns inte onaturligt, den musik de har gjort passar väldigt bra in i showen ändå. Jag hade en relation till Barbro framför allt, därför känns det jättefint att kunna göra det, sa han då.

Barbro "Lill-Babs" Svensson gick bort den tredje april i år efter en kort tids cancer, hon blev 80 år gammal. 


LÄS MER: Vännerna uppfyller Lill-Babs önskan 


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.