Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carola Häggkvist med i "Så mycket bättre"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Carola Häggkvist kommer att medverka i den nya säsongen av TV4:s succé "Så mycket bättre".
Foto: Olle Sporrong
Förutom Carola är även Orup, Amanda Jenssen och Ola Salo klara för "Så mycket bättre".
Foto: Lasse Svensson
Carola Häggkvist har tidigare bland annat varit en av coacherna i "The Voice", även de tillsammans med Ola Salo.
Foto: Olle Sporrong

Ett fjärde namn är klart för "Så mycket bättre".

Schlagerdrottningen Carola Häggkvist kommer att medverka i den femte säsongen "Så mycket bättre", kan Expressen.se berätta.

– Jag kan inte bekräfta på något sätt att det skulle vara klart, säger Martin Nygren, exekutiv producent.

Kort efter att TV4 släppte att Ola Salo är det tredje namnet i höstens säsong av "Så mycket bättre" - nu är Carola Häggkvist klar för programmet.

Efter år av försök från TV4 har hon nu tackat ja.

– Vi har pratat med Carola om "Så mycket bättre", absolut. Både i år och andra år. Men att hon kommer att vara med kan jag inte bekräfta eller på något sätt styrka, säger Martin Nygren.

Hur har Carola ställt sig till en eventuell medverkan?

– Det ska hon svara själv på, men det har alltid känts som att hon har en dörr öppen till vårt program. Därför har vi haft en dialog om eventuell medverkan någon gång framöver.

– Det skulle vara jätteroligt på många sätt och viss, helt fantastiskt.

"Som många önskar de hade skrivit"

Carola kommer i sommar att göra även Thomas "Orup" Eriksson och Amanda Jenssen sällskap på Gotland.

På tisdagen avslöjades också Ola Salos medverkan genom en video från TV4, där Amanda Jenssen tolkar The Ark-hiten "Calleth you cometh I".

– Det här är en låt som många önskar att de hade skrivit, säger hon om videon.

Och när det stod klart att Orup skulle delta framkom det att musikern hade en önskelista på vilka han ville se i programmet.

– Jag har förstått det som att programmet är ganska byggt kring Orup i år, och han fick säga om han hade några önskemål. Då har jag förstått att både jag och Amanda var artister som han gärna ville ha med. Det känns superkul det med, säger Ola Salo till Expressen.se.

"Så mycket bättre" har hittills sänts i fyra säsonger och premiären prisades på Kristallengalan 2011 som årets underhållningsprogram.

I den fjärde säsongen som sändes hösten 2013 medverkade artisterna Agnes, Ulf Dageby, Lill Lindfors, Ebbot Lundberg, Bo Sundström, Titiyo och Ken Ring som tolkade varandras låtar.

Den femte säsongen av "Så mycket bättre" sänds i höst på TV4.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.