Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carola Häggkvist: Man får nypa sig i skinnet

Carola med Jimmy Källqvist.
Foto: Linn Hedesström Blad
Även om de än så länge är pojk- och flickvän, har Carola Häggkvist inte gett upp tanken på bröllop.
Foto: Pelle T Nilsson
Foto: Jari Kantola

Carola Häggkvist har med sig pojkvännen Jimmy Källqvist på turné.

Nu berättar hon om kärleken för UNT.

– Man får nypa sig lite i skinnet, säger hon till tidningen.

På fredagskvällen stod Carola Häggkvist, 48, på scen i Uppsala. Med sig hade hon pojkvännen Jimmy Källqvist, 44.

– Han har varit ute med mig förut på turné och så där. Jag är ganska kramig av mig. Jag är fysisk av mig, men han får ju extra kramar, säger Carola Häggkvist till UNT och fortsätter:

– Man får nypa sig lite i skinnet, det blir inte lättare med åldern heller för man har krav. Det har tagit lång tid men vi har mycket gemensamt och det känns tryggt.LÄS MER: Carola om Jimmy: "Varit en dröm för mig".Även om de än så länge är pojk- och flickvän, har Carola Häggkvist inte gett upp tanken på bröllop.

– Det har vi väl inte gett upp, även om det är ett stort steg, säger hon till UNT.

Det var under förra hösten som Carola Häggkvist bekräftade att hon och Jimmy är ett par. Han är musiker och spelar bas i bandet JB Quartet.LÄS MER: Carola kärlekshyllar pojkvännen Jimmy.Tidigare var han i en relation med "Allsång på Skansen"-programledaren Petra Marklund, 30. Men exparet gick skilda vägar i maj 2011, efter fem år tillsammans.

Carola har tidigare berättat om förhållandet med Jimmy.

– Det har varit en dröm för mig faktiskt, ett litet band där hemma, sa hon då.

– Man vill ju dela musiken. Jag har skaffat en digital flygel till Amadeus så han kan spela hemma. Sedan spelar också karln, mannen spelar inte bara bas utan också piano superbra. Jag bara: "I want this man. Wow, who is this man?", tillade hon.

Carola Häggkvist är mitt uppe i sin sommarturné som startade med en spelning på Gröna Lund i slutet av maj.

Även då var pojkvännen med på plats.

– Det kändes riktigt bra. Vi hade riktigt kuligt, det var skönt, sade Carola då om att Jimmy spelar med i hennes band.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.