Carola Häggkvist kärleksfulla ord till exet Jimmy Källqvist

På Instagram skriver Carola en hyllning till Jimmy
Foto: Instagram
Bild på Carola och Jimmy från 2016
Foto: Olle Sporrong

Trots uppbrottet har artisten Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist en fin relation i dag.

På Instagram skickar Carola en kärleksfylld grattishälsning till expojkvännen.

”Så tacksam för att vi finns för varandra”, skriver hon.

Efter fem år tillsammans tog relationen mellan Carola Häggkvist, 55, och Jimmy Källqvist, 51, slut, under år 2019. Men det fördetta kärleksparet har fortfarande en varm relation till varandra.

Under fredagen fyllde expojkvännen Jimmy år, och Carola var inte sen med att gratta sin fördetta kärlek. På Instagram skriver hon:

”Jimmy Källqvist fyller 52 bast och är en fantastisk basist och musikant, pappa och vän. Så tacksam att vi finns för varandra och för Zoe.”

”Vi möttes på scen på sommarturnén 2006 och skrattade mycket redan då. Vi tycker lika mycket om god mat och att resa. Minns med värme våra fina dagar vi hade i Mozambiques och upptäckte ’The green turtle’ utmed stranden som blev vårt häng tills solen gick ned och vi var sist upp ur havet. Du är så social med ett stort lyssnande öra, mjuk och nära till skratt. Ett fantastiskt sällskap! Hipp hipp hurra för Jimmy i dag. Lycka & kärlek på din väg önskar jag dig, alltid.”

I kommentarsfältet finns grattishälsningar från branschvänner som Mariette Hansson och Charlotte Perrelli. Även Jimmy själv har svarat med en kommentar där han skriver: ”Tack bästa!”, med flera glada emojis.

https://www.instagram.com/p/Cenv40fLFUp/

”Det kommer att bli tufft”

Under 2020 berättade Carola för Expressen att hon och Jimmy har en bra relation där de hörs nästan varje dag, trots att de inte längre är ett kärlekspar. Jimmy har också varit ett stöd för dottern Zoe.

– Han jobbar på sitt hus här alldeles i närheten, han kommer över och tar en kaffe och vi snackar och pratar, sa hon då.

Carola berättade att hon är medveten om att det kan ta en svårare vändning ifall någon av dem träffar en ny partner. 

– För vissa som gör slut kan det bli alldeles för svårt och hjärtskärande. Det kommer väl att bli lite tufft och svårare när någon av oss träffar någon ny, vilket jag inte har gjort. Jag har inte försökt heller, sa hon i fjol.

Se mer:

Carola: ”Följde inte mitt hjärta”

Vad hon inte berättar i "Stjärnorna på slottet": "Inget att dölja"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.