I lördagens avsnitt av "Så mycket bättre" berättar Carola Häggkvist att hon hade en romans med tjej på 80-talet. Foto: Alexander DonkaI lördagens avsnitt av "Så mycket bättre" berättar Carola Häggkvist att hon hade en romans med tjej på 80-talet. Foto: Alexander Donka
I lördagens avsnitt av "Så mycket bättre" berättar Carola Häggkvist att hon hade en romans med tjej på 80-talet.  Foto: Alexander Donka
"De tappade hakan, gänget där. Det var så skönt på något sätt, att i stället för att behöva förklara gamla tidningsskriverier, så liksom berättade jag själv ur mitt eget liv, som gör att livet inte bara är svart eller vitt, utan det finns många färger däremellan", säger Carola till Expressen.se. Foto: Patrik C Österberg / All Over Press"De tappade hakan, gänget där. Det var så skönt på något sätt, att i stället för att behöva förklara gamla tidningsskriverier, så liksom berättade jag själv ur mitt eget liv, som gör att livet inte bara är svart eller vitt, utan det finns många färger däremellan", säger Carola till Expressen.se. Foto: Patrik C Österberg / All Over Press
"De tappade hakan, gänget där. Det var så skönt på något sätt, att i stället för att behöva förklara gamla tidningsskriverier, så liksom berättade jag själv ur mitt eget liv, som gör att livet inte bara är svart eller vitt, utan det finns många färger däremellan", säger Carola till Expressen.se.  Foto: Patrik C Österberg / All Over Press
Gänget som medverkar i årets "Så mycket bättre". Foto: Emmalisa PaulyGänget som medverkar i årets "Så mycket bättre". Foto: Emmalisa Pauly
Gänget som medverkar i årets "Så mycket bättre".  Foto: Emmalisa Pauly

Carola hade romans med tjej: "Var fysiska"

Publicerad

Carola Häggkvist fick de andra deltagarna i "Så mycket bättre" att tappa hakan.

I lördagens avsnitt avslöjar sångerskan att hon har haft en romans med en tjej.

- Det var en intim... vi kom dit så att vi var fysiska, säger Carola till Expressen.se.

Lördagens "Så mycket bättre" är 30 minuter längre än vanligt.

Skälet är att TV4 har valt att förlänga Carola Häggkvists dag.

- Innehållet räcker och jag tror att intresset kring hennes program är så pass stort. Många program skulle må bättre av att vara lite längre så att man hinner gå in djupare på vissa saker, har producenten Martin Nygren tidigare berättat.

I "Så mycket bättre" berättar Carola bland annat om sin längtan efter tvåsamhet, någon att dela vardagen med.

"Det finns många färger däremellan"

När Expressen.se träffade Carola på torsdagen sa sångerskan att hon träffat en ny man och att hon numera är i en relation.

Carola berättade även mer om en av de händelser som hon tar upp i lördagens program: Att hon haft en kortvarig romans med en kvinna.

- De tappade hakan, gänget där. Det var så skönt på något sätt, att i stället för att behöva förklara gamla tidningsskriverier, så liksom berättade jag själv ur mitt eget liv, som gör att livet inte bara är svart eller vitt, utan det finns många färger däremellan. Det ville jag dela med mig av, säger Carola Häggkvist.

– Sen kom det en del följdfrågor som inte kommit med. Alltifrån Johan som undrade om jag var bi, jag vet knappt vad det är. Jo, det vet jag. Men jag är inte bi. Det var intressant hur samtalet blev.

"Kändes det inte helt toppen dagen efter"

Carola intresse för kvinnan skedde på 80-talet när sångerskan var tonåring.

Var ni fysiska?

– Jo, och det var det de frågade också. Det var en intim... vi kom dit så att vi var fysiska.

– För mig kändes det inte helt toppen dagen efter, den känslan jag hade, jag kunde inte riktigt relatera till det i mitt liv för framtiden. Också därför tog det, inte slut, för vi var väl aldrig på, men det var mer att man ville tala om att man har förståelse och själv har varit där.

Carola berättar också att romansen med kvinnan var en relation som hon inte "såg någon som helst framtid i".

– Jag kände att "det här vill jag inte". Men att man testade i alla fall.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag