Carola återvänder till ”Let's dance”: ”Mår bättre”

Carola Häggkvist hoppade av tävlingen på grund av hälsoskäl.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Hon och Tobias Karlsson gör dock comeback i finalen.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN

Carola Häggkvist, 54, hoppade av ”Let's dance” under kvartsfinalveckan.

Det har sedan dess varit oklart om artisten och danspartnern Tobias Karlsson kommer närvara under lördagens final.

Men på Instagram delar hon med sig av det glädjande beslut att närvara under finalen – utan att dansa. 

I inlägget förklarar Carola Häggkvist att hennes läkare har gett klartecken för att kunna vara med under lördagens inspelning. Hon skriver vidare att hon vill få ett bra ”avslut” på säsongen. 

”Det känns viktigt för mig att göra ett bra avslut. Att vara tillsammans med alla deltagare och få känna mig delaktig så gott det går och så mycket jag bara kan.” , skriver hon på Instagram. 

Enligt ”Let's dance”-tradition ska alla de utröstade paren komma tillbaka till finalen och dansa. Men Carola berättar att hon och Tobias Karlsson inte kommer att genomföra någon uppvisning. 

”Jag hade inte kunnat sitta o tittat på finalen hemma utan att känna att jag borde varit där. Så nu blir det så! (Men utan någon dans för T & mig då det hade inneburit repetition under veckan).”

”Mår bättre”

Carola var det största namnet av alla i årets säsong av TV4-programmet ”Let's dance”. 

Men tiden i tävlingen, med intensivt träningsschema, flera skador och tillfälligt boende på hotell med dottern Zoe, blev till sist för mycket och Carola tvingades lämna programmet i förtid.

”Det är mycket som är på mitt hjärta just nu och egentligen har läkaren ordinerat total vila för mig de närmaste dagarna”, skrev hon på Instagram kort efter avhoppet.

På Instagram berättar hon att saker börjar gå åt rätt håll igen. 

”Det känns helt rätt att vara med och göra ett bra avslut nu när jag mår mycket bättre!  Trodde inte jag kunde vara med i sista programmet för några dagar sen då jag däckade rejält i biverkningar från vaccinet.”

Men att kunna dansa i finalen är fortfarande långt borta för stjärnan. 

Sen blir det nya äventyr för mig men utan tävlings moment och utan direkt fysisk ansträngning (i ett lite lugnare tempo och med plats för återhämtning”.


https://www.instagram.com/p/COyS8xVhTvF/?hidecaption=true

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.